Varusteet

Olis tarkotus alkaa enduroa ajamaan ihan harrastelu mielessä, niin onko teillä kokemuksia näistä saappaista? https://www.24mx.fi/tcx-pro-21-musta
Talvella tulis ajettua myös niin varmaan noi olis lämpöset kun on noi sisäkengät noissa. Jostain netistä luin että olis aika kolhon tuntuset eli siis isot ulkomitoiltaan? Että onkohan millanen tuntuma vaihe- ja jarru polkimeen? Saa ehottaa muitaki saappaita talvikäyttöön.
Sitte nää piikirenkaat https://www.24mx.fi/nastarenkaat-michelin-ac-10
Varmaan ihan laatu rengas metässä ja jäällä ajamiseen?

Foorumit

Ihan vaan harrasteluun talvella itselläni on shift merkkiset halvimman hintapään saappaat ilman sisäkenkää. Suutarilla teetetty tasaiset liukupohjat ettei töki spoorissa. Kesällä alpinestar tech3 joka on myös halpa saapas, mutta mielestäni erinomainen. Ei ole omat varpaat palelleet villasukan kanssa parin tunnin treeneissä kympin pakkasilla.

Piikkikumeja suosittelen vilkaisemaan www.satapiikki.fi ja on noi michukat ihan ok.

Juu. Ei noita tcx saappaita viitti uutena ostaa, mutta jos jostain käytettynä sopivat löytys... Ite kävin kokeilee alpinestars tech5 ja kyllähän ne hyvältä tuntu. Mutta ei viittis sen takia ostaa liian isoja että sinne mahtuu villasukka. Mites käsineet ootteko käyttäny tankorukkasia vai sitte jotain paksumpia hanskoja? Ja varmaa ihan crossihousuilla pärjää kun on alla tarpeeks vaatetta. Ja sitte joku takki minkä alla suojat ja pitkähihanen.

Kannattaa satsata hyviin neopreeni enduro hanskoihin. Itse suosin pitkävartista mallia. Ekat 10min nakit jäässä, mutta kun kämmenet hikoaa niin hanskat ja kädet kyllä pysyy lämpöisinä. Alusasuna jääkiekko tms hikeä/kosteutta siirtävä toimii hyvin. Eikä kannata ns ylipukeutua. Ajaessa lämpenee nopeasti. Tauolla hyvä olla sitten joku lämmin kelkka takki tms.

Oisko näistä mitään apua sulle? Tuolla olsi myynnissä TCX X-Helium ajokengät.

https://www.facebook.com/groups/183529578396034/permalink/1167478320001…

Pienet mulle. Oma kengän koko 45-47 riippuen kengästä.