"Uudet KTM SM vanteet"

Kirjoittaja: JUKKA KARJAMÄKIOstin viime viikolla kyseiset vanteet, näyttää olevan taas myynnissä! "Pirellin MT60 renkailla (hyvät, käytetyt), BEHR kehät, 5.00x17, 3.50x17, hinta ei sisällä jarrulevyjä, eikä ratasta" Mulle tuli symoticin vanteet AMATÖÖRIN kasaamana, oli vedetty kieroon oikein kunnolla! Onneksi myyjä oli laittanut varoituksen paketin sisälle "kiristä pinnat". Renkaat oli tietysti aivan kaljut... Vanteet piti viedä ammattilaiselle oikaistavaksi ja renkaat piti ostaa uudet. Että semmosta.

Kirjoittaja: JESSE SANDENVantaalta kenties? Kaverille tuli kans vanteet sieltä suunnalta. Aikast vaaralliset, kun ei huomannut esentaessa.

Kirjoittaja: JUKKA KARJAMÄKIJoo Vantaalta tuli.

Kirjoittaja: Tommi ToukolaSama juttu, todella huonosti kasatut. Etunen vipatti 5mm. ja taka 3mm ja kaikenlisäksi pinnattu aivan toiseen reunaan ja vielä rattaan puolelle. Ei mitään mahdollisuutta ajamiseen ennen oikaisua. Kumit luonnollisesti laillisuuden rajoilla. Sama kauppias näyttää olevan joka on vain kaverin puolesta laittanut ilmoituksen. Toivottavasti kaveri jaksaa kasailla ja oppii homman jokupäivä niin, ehkä joku saa käypäset vanteet joskus. Toivottavasti.

Kirjoittaja: Jukka OittinenMinkä hintaisia on tämmöset vanteet ollut, jotka saa vielä ajettavaksi?