tupakoinnin lopettamien!?

elikkä oon nyt tässä jo yrittänyt lopettaa aika kauvan tupakoinnin. Oon koittanu kaikkia mahollisia nikotiinituotteita ja kaikkee, mutta mikään ei tunnu auttavan! onko kukaan koittanut lopettaa sähkötupakan avulla? Onko siitä ollut apua kellekkään?? Ja miten niissä kun on ne kaikki nesteet ja eri osat, eri vahvuset nesteet ja kaikki, onko se hirveen hankala vempele? katsoin ite netistä näitä: w www.siu.fi w tai w www.paulsaar.com w ?

T: todella halukas lopettamaan!!

Foorumit

Ei kai se oo sen ihmeellisempää kun tumppaa vaan! Tai sitte syöt nuuskaa niinku mie ja Salonen =P (en suosittele).

En juo paljon, mutta olen kai pätevä ottamaan kantaa siihen, että kaikkien, jotka haluavat juoda alkoholia, pitäisi hankkia resepti ja mennä valtion luvanvaraiseen myyntipisteeseen. En ole ylipainoinen, mutta minusta jokaisen, joka haluaa ostaa enemmän kuin kaksi donitsia tai kokonaisen kakun ostaa höyrystimet, pitäisi joutua tekemään samoin. Niin - eikä kuorrutusta kakun päälle, koska se saattaisi houkutella talon lapsia kehittämään sokerin makua.

Ja jos olemme niin huolissamme lapsista, entä ne, joiden vanhemmat kärsivät keuhkoahtaumataudista tai keuhkosyövästä, koska vaikka he ovat kokeilleet kaikkia hyväksyttyjä NRT-menetelmiä tupakoinnin lopettamiseksi, he kuuluvat siihen 93 prosenttiin väestöstä, jonka mielestä ne eivät ole onnistuneet? Nämä lapset kärsivät paljon, mutta heistä ei puhuta sanaakaan. Useimmilla heistä olisi paljon parempi olla, jos heidän vanhempansa siirtyisivät höyrystämään.