"torsopäitsi"

Kirjoittaja: MIKA VUORIälkkää ny ymmärtäkö vääri mut halua aloittaa keskustelun päitsin asemasta suomalaisessa enduro histooriassa.
minun mielestäni ei kilpailu ole saanut tänä vuonna sille kuuluvaa arvostusta johtuuko se sitten sm-arvon menetyksetä tai muusta, muttaa kun on ollut järkeensä 200-250 per kilpailu tänä vuonna osaanottajia niin ei voi olla luomatta kuvaa kyläkilpailusta joihin ei niin ikään ole löytynyt aikaisimpi vuosina kilpailijoita about 100 .
mutta kuitenkin toivon että kilpailu sujuu hyvin niin järjestäjien kuin kilpailijoiden puolesta .
kaille kuitenkin hyvää kisaa toivottaen

Mika

Kirjoittaja: SAMI SUNDHOLMKäsiohjelmia kannattaa kysäistä Örheniltä Viinikankaaresta. Niitä löytyy myös Lavangosta kilpailun lähtöpaikalta. Käsiohjelmassa on myös kartta jonka avulla löydät Seutulan MK:lle.

Kirjoittaja: KIMMO KYLMÄKOSKIMistähän niitä käsiohjelmia saisi Vantaan suunnalta ?
Ja vielä enemmän kiinnostaa tietää missä on perjantaina Seutulan mk, siis tarkka ajo-ohje sinne?

Kirjoittaja: MIKA VUORImä pyysi et ei ymmärettäis vääri ku mä sitä juttuu bygasi. siin oli just se pointti et päitsi tarttis sille kuuluva arvostukse,ja mun oli loppu tarkotus kirjoita et KAIKILLE kilpailijoille ja toimitsijoile hyvä kisaa mut mun sormet on vikkelät et ne hyppää muutama näppäime yli.
mika

Kirjoittaja: Tuomas Pietiläinenmenee nyt vähän aiheen sivusta, mutta kähmy: mihinkähän aikaan sinne mutterille kannattais tulla, että näkis lauantaina motskareita?

Kirjoittaja: VEIJO KÄMÄRÄINENPäitsi käsiohjelman (jota on myynnissä esmerkitsi kaikissa Jyväskyläläisissä MP-liikkeissä) mukaan Kuokkala 1, eli Mutterin lähdössä ratamestari Kärhän Pertti on laskeskellut kärjen olevan klo 12.18. Nyt on kuiteskin otettava huomioon, että ajetaan "rallisäännöin", joten voidaan olla edelläkin. JOSEMORAlla on kokoomatauko. Se tarkoittaa sitä, että jos letka on venynyt hirveesti vaikka huonon/raskaan reitin takia, ollaan Mutterilla jäljessä em. ajasta. Vaan ei mittään. Tulet heti kahdeltatoista. Haet pussillisen kuumia makkaroita ja parit juomat ja etsit hyvän katselupaikan. Aurinkoa on tilattu. Samoin Mutterin jälkeinen huolto Lutakolla messujen pysäköinnissä on seuraamisen arvoinen tapahtuma....Eli nyt viikonloppuna kaikki moottoriurheilun ystävät seuraamaan Päitsiä.Vaikkette ihan Jyväskylään tulisikaan. Harmi vaan, näin pasifistina, kun Sivarit ei oo mukana.... Uskon kisasta tulevan mielenkiintoisen....Kähmy

Kirjoittaja: VEIJO KÄMÄRÄINENHei , yksi juttu jäi vaivaan tän vuoden Päitsistä. Kaksi naista vaan on mukana. Taru on saanut ton Charlotten myös mukaan...Jos selviitte Mutterille, tervetuloo. Takaan että moinen yleisön viihdyttämiseksi tehty pätkä on myös Leidien mieleen. Taru, ei mitään "V... Kämyn kiviä" nyt meitsi teki nautittavan MK:n . Voi vetää miljoonaa ja yleisö kannustaa. Kuulutus toimii (harvinaista herkuu yleisölle) ja kehuu. Jos tuntuu, ettei niinku jaksaisi. Tältä kylältähän sopivia yöpaikkoja saunoineen Puuppolasta ja Kaupungistakin löytyy. Mutta teillehän ne ei kelpaa.....Kähmy

Kirjoittaja: Pentti RaittilaEi tuomita ennenkuin on nähty.

Kirjoittaja: VEIJO KÄMÄRÄINENJotenkin tässä PÄITSISSÄ perusajatukset ei toimi. Käsiohjelma on täynnä mainontaa ja johonkin sinne sekaan hukkuu ne muutamat sankarit, kuskit. Jotenkin se just`kuvaa tätä päivää ja tämän päivän tekijöitä. Kaipaan sitä "exstriim" Päijänteenympäriajoo joka oli silloin joskus...(voi vitsi, nyt jus korvalapuissa rääkyy tämä Marja Leinonen Kunnon rokkii, tätä " you cant judge a book by looking at the cover" jne karmee ääni ämmällä, mutta jus sitä rokkia, kait tiettä tän hirvityksen)..siis joskus kun minäkin pikkujätkänä Jyväskylässä Aren aukiolla kytättiin kun pitkätkkiset kuskit ajoi Arelle tauolle, ja kun ne sieltä taas lähti jatkaan matkaa "sukset" kipinoiden kohti etelän maalia. (aikaisempiakin muistoja on , mut ei ne tähän kuulu). Silloin oli ihmeellistä, että ne Aren aukion baarit sai pidentää aukioloonsa yli puolen yön. Ei niissä silloin kaljaa myyty, mutta cokista ja munkkeja jees...Eli se Päitsin oikea instituutio ( miksi se on olemassa ja miksi se on haluttu ajaa maaliin ) puuttuu....Kähmy