Suzuki RM 465 vm. 81

Kirjoittaja: Tomi HaapaniemiEli, tällaiseen pyörää tarvittais vaihteestoon rattaita tai sitten vaikka koko kone tai hätätapauksessa koko pyörä. Vaihteiston osia ei saa enää uutena mistään ellei sitten oo jonnekin varastoon jääny, toistaiseksi ei oo ainakaan löytyny.
Selailin tossa vanhoja keskusteluja, joissa puhuttiin rm 500:sta ja 465:sta. Joku kertoi noissa keskusteluissa, että olis vaihtanu 465:een 500:en sylinterin. Eli tämän perusteella 465:een pitäis EHKÄ käydä 500:en alakerta?
Keskustelua, johon viittasin, kävivät Seppo Helen, Pekka Salmi, Risto Asikainen ja Ossi maaliskuussa 2000. Olis hyvä jos samat miehet voisivat kommentoida asiaa koska heillä ainakin oli tietoa asiasta, toki muutkin asiasta tietävät voivat kertoa tietonsa.

Kirjoittaja: Jani KaukiainenMinulta löytyisi varaosakirjat kumpaankin pyörään. Näistä saisi varmaan tiedot mitkä osat käyvät. Tallista löytyy RM500:sen kone osina, josta voi tarvittaessa lähettää kuvia (En ole myymässä sitä). Laita tulemaan yhteystietosi, niin voin postittaa varaosakirjojen kopiot.

Jani Kaukiainen, RM harrastaja

no onko niissä sama alakerta?? kiinnostaa tietää kun tilasin ite juuri jenkeistä 465 alakerran varaosiksi itelle 500rämmään. muutenhan osia löytyy niin pirusti mutta itellä on pikku lohko vaurio ja 500rm lohkoja ei tuntunu löytyvän ja 465 sia on markkinat pullollaan ni kai ne lohkot käy??