saku 6.10.08

Kirjoittaja: SAMI KÖNÖNENTere kaikille onko tietoa kellään ajetaanko sakussa 6.10.08 kisoja kun mistään ei löydy tietoa asista??
TervSami

Kirjoittaja: TUOMO JUNTUNENNäyttäis olevan 20.9.2008 Eestin "moottoriliiton" kalenterissa. http://www.msport.ee/shared/File/kalender%202008.suvi.LOPP(4).xls
Jotain varmistusta itsekkin odottelen. Tuomo

Kirjoittaja: Alar MozolevPeruutettu. Virallisesti.

Kirjoittaja: SAMI KÖNÖNENKiitos tiedosta !
TervSami

Kirjoittaja: KIMMO POHJONENPaikusella (Pärnussa) 27.9 kahden tunnin kisa mukavissa ja vaihtelevissa maastoissa ja Haapsalussa 11.10 myös kaksituntinen (käyneet ovat myös kehuneet reittiä) Gotlannintyylisellä alustalla.

Kirjoittaja: tom jalasOnko ihan varmasti virallista tietoa toi että olis peruttu kisat?
Ei oo kyllä missään näkyny mitään tietoakaan niistä??
T:Tomppa

Kirjoittaja: KIMMO HÄMEENAHOMissä Tallinnan lähistöllä on luvallisia ajopaikkoja? Pari kaveria makseli jo laivaliput eivätkä aio reissua perua (eikä jättää pyöriä kotiin...)
Kiitos jo etukäteen

Kimmo

Kirjoittaja: TOTTI RAITTILAEestin liiton kalenterissa http://www.msport.ee/shared/File/kalender%202008.suvi.LOPP(7).xls Saku 20.9. mutta liiton tiedotteen http://www.msport.ee/index.php?page=64&id=107 mukaan tuona päivänä kisa on Haapsalussa. Paikusen päivämäärä taas tuolla kalenterissa 4.10.

Eli nuo Eestin kestvuskrossit sopivasti Sappeen kisan molemmin puolin, kaikki kolme kun käy vetäisemässä, niin eipä tartte ainakaan valittaa, ettei olis saanu ajaa tarpeeksi! Pääasia kuitenkin, ettei oo naapurimaissa samana päivänä CC-kisoja.

Kirjoittaja: TEPPO NURMINENJa jos vielä intoa riittää niin kokka kohti Ruotsia ja Eksjö:tä
18.-19. 10 Ränneslättsloppet
www.ranneslattsloppet.nu
Lauantaina kuntoluokka ajaa 2,5 h
Sunnuntaina nuoret 12-15v ensin sit kisaluokka 6 kierrosta / 24km kierros
Lisenssi pitää olla ja crossilla saa ajaa

Mukavampi kisa kuin Gotlannin kalkkikivi velli

Kirjoittaja: KIMMO HÄMEENAHOSyykin löytyi Sakun siirtymiseen Haapsaluun, kopsattu suoraan KaMoKen sivuilta:

"HUOM Saku Offroadiin lähtijät
Syyskyyn 20. päivä pidettävä SAKU Offroad ajetaan Haapsalussa Eestissä.
Reijo Kivelä ilmoitti, että perinteinen Saku Offroad on jäänyt historiaan. Maansiirtoa on tehty niin paljon, että paikalliset järjestäjät ovat siirtäneet kilpailun Haapsaluun.
Lisätietoja Reijo Kivelä p. 050-5523317"

Onneksi kaverini sittenkin ehtivät jo perua laivalippunsa :)

Kimmo

Kirjoittaja: KIMMO POHJONENTere öhtus
Anteeksi noi väärät päivämäärät.......ne kun saattavat näköjään vaihtua keväällä ilmoitetuista. mukavia kisoja kuitenkin , ja luokkia sopivasti kaikille . ehkä jotkut asiat vatii ettei ole niin ryppyotsaisesti liikkeellä, mutta ainakin harrastajille mukavia kisoja.