polttomoottori painepesuri

Kirjoittaja: SAMI KUJALATuntuuvat olevan kivenalla käytetyt .. Ja uusien hintoja joutuu metsästämään kissojen ja koirien kanssa ja sitten hinta jotain luokaa 2000¤ . Onko kellään tietoa onko jossain myynnissä vastaavia kiinan pojan valmistamia tai näitä normi merkkejä kohtuu hintaan uusia/käytettyjä...

Kirjoittaja: TONI PELTONENTerve..

Koneglanssilta löytyy kahta eri malli hintaan 295

Kirjoittaja: NIKO TYNNILÄAinakin clen polttomoottoripesuri vaikuttaa asialliselta. Briggs&Stratton kone, rosterimäntä pumpussa ym. suositushinta oli noin 600

Kirjoittaja: JONI ROOSTän alan ammattilaisena, voin sanoo ett halp ja hyvä = ei toimi

Laita rahaa hieman enemmän ja saat laitteen joka palvelee sua yhtä hyvin kuin itse
tuhlaat aikaas pesuriin.

eipä juuri mikään sillä hetkellä ärsytä enempää kuin jotta lika ei irtoo, kun käytössä on minimi vesimäärä. Silloin arvostaa sellaista pesuria kuin meillä on.

T: Timo Roos

Kirjoittaja: REIJO KARPPINENNäppärä vaihtoehto on parin kahvipaketin kokoinen Hydraulipesuri, jonka voi laittaa toimimaan jopa huoltoauton ohjaustehostimen hydraulipumpulla. Suomalainen urakkatyön tehoihin pystyvä pesuri ei ole halpa mutta varmasti hintansa väärti. Tutustu http://www.dynaset.com/fi/ .

Kirjoittaja: MARKO MELKOVoin suositella clen pesuria:

http://www.clen.fi/p_koti_mob130.html

Auton pohjassa vesisäiliö 230 litraa..
Hyvinkin puolisen tuntia pesee!

- kahva on hyvä, letkuakin on tarpeeksi vaikka auton pesuun, ilman pesurin siirtelyä.
- tehoa löytyy ja säädin on erin omainen
..

Kirjoittaja: MIKA LEINONENvastaillaan nyt vielä tähänkin, kun on vauhtiin päästy....

Eikös kärcherilläkin ollut sellainen pienikokoinen polttomoottoripesuri tuonne jonnekkin 500 .- hintaluokkaan, ja onhan nuita käytettynäkin silloin tällöin ollut kaupan.

Kirjoittaja: Tuomo MatilainenNiin, "kärhherillä" oli, mut ei oo enää. Ittekkin haaveillu moisesta. Viimekesänä jopa niin paljon että soitin itse maahantuojalle kysyin pesurin perään. Oli mallityyppi K3300 (tahi sinnepäin...) Homma muistaakseni oli niin että on peräisin etelä ameriikasta. Valmistetaan kyllä edelleen, muttei tuoda suomeen. Tuota tarinaa puolustaa sekin että näin taannoin englantilaisen nettikaupan sivuilla moisen myynnissä. Hinta tuota 500 örön luokkaa.
Mutta, viime kesänä piti "kärhheeriltä" tulla vastaa halvahko kuluttajamalli polttomoottoripesurista. Kuulemma ammattimaisemman näköinen, vanha kun oli kuulemma liian muovinen. Jannu "kärhheerillä", jonka nimee en tietenkään muista, sano että hänellä on tieto ja jopa esitetietoa jo tuosta korvaavasta pesurista ja pitäisi olla suomen markkinoilla kesällä 2008. Siis äkkipäätä laskien nyt tänä kesänä. Itse vielä kehoitti soittamaa keväällä 2008 heille ja kyselemään onko tuote "G4.10" tulossa milloin. Eli siis tuon, mystisen, puoli-ilmaisen budjettipolttomoottoripesurin tuotenimi pitäisi olla G4.10. Itse en ole koskaan virka aikana muistanu/kerenny soittamaan (nurmijärvelle?) ja kysymään. Soittakaa joku ja kommentoikaa suoraan tänne. Varmaan saisivat muutaan tilauksen heti.

Kesällä 2007 "kärhheerin" halvin polttomottipesuri oli luokkaa 830alv0%. Hyvä kone varmasti mutta esim. tällaselle amatööriharrastajalle ihan liian kallis. Kyllä pesurista maksaa voi enemmän ku 300öröö jos se toimii. Oma hermo kun ei kestä repiä vehkeitä käymään puolta päivää

Kirjoittaja: MIKA LEINONENTuomolle:
Kärcher K3300 GS 541 euroo Bauhaus TRE 3kpl varastossa, siirtävät parillakympillä vaikka vantaan myymälään. Soita TREelle jos tarvetta.

Kirjoittaja: ANTTI HYÖKKI
Itse tekisin itselleni mieluisan pienestä aggregaatista, itselleen sopivasta painepesurista ja itseimevästä paineventtiilin sisältävästä esim.kalvopumpusta ( voi käydä kuivana ja sietää likaa).

Aggregaatissa on sitten se hyöty, että sillä on muutakin käyttöä. Voi pitää kompuraa mukana, porat ym... Ja saa mieluisat laitteet.

Laskeskelin, että hintaa tulee ilman vesisäiliötä ~500,- veroineen. (esim Einhell- Bosch- whale tmv...)

Kirjoittaja: Tuomo MatilainenMika:
Nonnii! Tää on vähän nolo homma meikäläisen kannalta. Suu vaahdossa meuhkaa ettei niitä mistään saa. Ja kuitenkin löytyy jopa kaupan hyllyltä. Kiitti vinkistä! Onkin sopivasti asiaa tampesteriin viikonloppuna.

Kuulin että Markolla on vesisäiliö sprintterin vararenkaan paikalla, pitääkö paikkansa? Mistä hommasit säiliön vai onko tilaustyötä? Miten täyttö?