Nyt ilmaiseksi MP14 Supercrossiin istumapaikkalippu parhaille paikoille

Oletko OFFROADPron tilaaja? Nyt jaamme 10 nopeimmalle OFFROADPron tilaajalle 2 hengen istumapaikkaliput parhaille paikoille Helsingin MP-näyttelyn yhteydessä ajettavaan supercrossiin.

Olemme hankkineet katsomosta perjantaille 10 istumapaikkaa ja lauantaille 10 istumapaikkaa. Liput menevät nyt jakoon OFFROADPron tilaajien kesken! Liput lähtevät 10 ensimmäiselle (2 lippua / per henkilö), jotka vastaavat tähän viestiketjuun kertomalla mikä OFFROADPron verkkopalvelussa ja painetussa lehdessä on parasta. Vastauksen pituus oltava vähintään kolme lausetta.

Ilmoita myös kummalle päivälle haluat istumapaikkalipun. Istumapaikkaliput saa lunastettua OFFROADPron osastolta 6F139 messukeskuksesta henkilötodistusta vastaan. Lippujen saaminen edellyttää voimassaolevaa OFFROADPron tilausta. Ilmoitamme tässä viestiketjussa lippujen saajat.

Foorumit

Verkkopalvelussa parasta on uutisoinnin nopeus ja tuoreus. Myös forumia ja pörssipalstaa tulee käytettyä. Painetussa lehdessä parhaita ovat henkilökuvat ja crossi- sekä endurokoulut.

Lauantai on sopivampi päivä minulle ja pojalleni.

t. risto

Liput lauantaille. Painetussa lehdessä on parasta testit, haastattelut ja crossikoulu. Verkkopalvelussa on parasta tuoreimmat uutiset ja mp-pörssi. aivan asiallinen lehti muutenkin!

Ehdottomasti livetulokset motocrossista! Painetusta lehdestä tuotetestaukset ja huoltovinkit on ollu hyviä. Nettipalvelussa myös mp-pörssi on ollut toimiva myyntipaikka!
Ja perjantaille liput! :)
Ja koska lehti on tilattu isäni nimellä oiskohan mahdollista saada liput Oskari Virtasen nimellä?

Liput perjantaille. Painetussa lehdessä parasta on kisaraportit ja kuvat kilpailuista. Verkkopalvelussa parasta mp-pörssi. Verkkopalvelussa hyvää myös uutisoinnin nopeus.

Tuoreita ajankohtaisia asioita, jotka olisivat jo vanhoja lehden ilmestyessä. Täydentävät hienosti lehden tarjontaa ja pitää ajantasalla. Keskustelupalstalta löytyy monenmoista asiaa ja siellä pääsee lukija kertomaan mielipiteensä ja vinkkejä. Livetulokset iso plussa! Liput lauantaille

Parasta lehdessä ovat.
Erilaiset testit, ajoneouvo esittelyt, vinkit ajamisee yms.
Pidän myös henkilöesittelyistä.
Liput lauantaille

Parasta lehdessä on mielestäni erilaiset crossi/endurokoulut, uusien pyörien vertailut/testit sekä henkilöhaastattelut. Myös kisakuvat ovat hyviä.
Liput lauantaille.

Offroadpro:ssa parasta, ja ehdottomasti eniten on tullut katsottua live tuloksia. Uusien pyörien vertailu on myös kiinnostavaa luettavaa. Myös kuski haastattelut ja tekniset neuvot on kivoja. Ja kyllähän sitä uuttaa lehteä yleensäkin aina malttamattomana odottaa.

Lauantaina pelipaikalla.

Parasta ovat henkilöhaastattelut. Myös testejä tykkään lukea. Kisaraportit ovat hyviä. Liput perjantaille :)

Live tulokset on parasta viihdettä verkkopalvelussa. Lehti on tietysti vanhan liiton miehelle se kuukauden kohokohta. Henkilökuvaukset on lehdissä tosi hyviä. Liput Lauantaillle. Kiitos

Parasta ovat pyörätestit, sekä henkilöhaastattelut. Uusi neuvopalsta on myös hyvä käytännön vinkkeineen, sekä verkkopalvelun videoineen. Verkkopalvelun MP-pörssi on myös toimiva ja aktiivisessa käytössä.Varusteiden ja varaosien vertailua/esittelyjä saisi olla enemmän. Liput perjantaille olisi hakusessa.

Jos voi vielä vaihtaa niin ottaisinkin liput perjantaille.

parasta Offroadpron nettisivussa on sen monipuolisuus, koska täällä kerrotaan kaikki mikä liittyy moottoripyöräilyyn. Lehdessä parasta on pyörientestit. Henkilöhaastattelut on myös todella hyviä. perjantaille
liput

Lauantain liput menivät siis seuraaville henkilöille:

LAUANTAI

Risto Niemi

Pekka Kuusela

Tarja Kärkkäinen

Jesse Larsen

Jani Timonen

 

Perjantain liput puolestaan seuraaville:

PERJANTAI

Osmo Virtanen

Karri Kuisma

Erkko Koskela

Tommi Hyppänen

 

Perjantaille olisi vielä yksi lippupari jaossa nopeimmalle!

Istumapaikkaliput voi lunastaa henkilötodistusta vastaan OFFROADPron osastolta 6F139.

Kiitos!

Kiitoksia!

Kiitos!

Ja viimeiset perjantain liput Erno Kivimäelle! Onnittelut kaikille lipun voittaneille.

Jos peruutuksia. niin perjantain liputkin kelpais. Aikataulu muutos tuli :)

Hei, joudun peruuttamaan kun velvollisuudet ei jousta. Kiitos lehden väelle tästä mahdollisuudesta ja kuskeille tsemppiä kisaan!

Eli olenko oikeutettu lippuihin. Vastaatko toimitus?

parasta Offroadpron nettisivussa on sen monipuolisuus, koska täällä kerrotaan kaikki mikä liittyy moottoripyöräilyyn. Lehdessä parasta on pyörientestit. Henkilöhaastattelut on myös todella hyviä. perjantaille
liput