MP-pörssi

Mitenkä saatte ilmoituksissa näkymään kuvat.Ei minulta onnistu millään! Vanhalla sivulla onnistui kyllä helposti.Pitääkö kuvien olla tietyn kokoisia vai?????

Foorumit

Mikähän vialla kun ei mene ilmoitukset ollenkaan läpi?

Hei,

Tällä hetkellä MP-Pörssin ilmoituksiin täytyy täyttää joka kohta. Eli jos on kyseessä esim. tavarailmoitus, niin laita kuutiotilavuus ym. kohtiin viiva tai nolla. Asia tullaan korjaamaan.

Sen seitsämän kertaa yritin ilmoa laittaa, kaikki ruudut täytettynä, osa tyhjänä, kuvan kanssa ja ilman. Ei tunnu onnistuvan...

Ole Tomi yhteydessä asiakaspalveluun numerossa: 09-85619300 kello 10-16.00 välisenä aikana, niin selvitetään mikä ilmoituksen jätössä tökkii.

Minulla tuskin liikenee aikaa soitteluun tuolla välillä. Mutta voin kirjotella tännekin...

Eli kun kohdan tai pari jättää tyhjäksi ja painaa tallenna, niin kaikki kohdat tyhjenevät ja ilmoitus katoaa bittitaivaaseen. Kun taas ohjeen mukaisesti jokaiseen kohtaan laittaa jotain (esim viiva) niin tallenna-painike on mykkä, eikä lähde edes lataamaan sisältöä. Odottelin pitkään, painelin uudelleen jne.

Mutta jos tätä kanavaa saa käyttää häikäilemättä hyväkseen, niin 21" Kotarin etuvannetta isolla 26mm akselilla olen hakemassa. Kaikenkuntoisia voipi tarjota etunimi.sukunimi@gmail.com

Nii. ei onnistu kuvien lisääminen. Oisko vinkkejä...

Minullakaan ei kuvien jättö mp-pörssiin onnistu (vaikka kuvat on kooltaan kohtuupieniä alle 500 kt). Voisiko ylläpidosta jo saada apuja? Kiitos.

Niin, minä sain puoli vahingossa kuvan liitettyä ilmoitukseen. Kuvan koko on alle 50 kb. Joskus aikoinaan keltaisessa pörssissä oli kuvan maksimi koko juuri tuo 50 kb. Piennäppäs kuvaa ja kokeile uudelleen.

Kokeilinpa huvikseni tuotakin, mutta mullapa se ei onnistunut.. Eli jotain voisi edelleen tehdä.

Hei,

Kokeilin juuri tuota kuvan lisäystä ja meillä ainakin toimii aivan moitteetta. Kyseessä ei ollut edes pieni kuva. Muistattehan täyttää ilmoituksen jokaiseen kohtaan jotakin. Kuvan täytyy myös olla jpg-muodossa.

Kanattais varmaan laittaa puhelinnumero kans myynti ilmotukseen jos täällä meinaa jotain myydä!! Monella ei oo ku joku sähköposti osoite mistä ei tavota ketään. Helpottais myyntiä kummasti ku tavottais myyjän.

Miten ilmoituksen saa poistettua? Muokkaustilassa voi poistaa kuvan, mutta ei koko ilmoitusta.

Olisi hyvä, jos oman sivun kautta pääsisi ilmoituksiin ja muokkaamaan niitä. Nythän ne vain näkyvät luettelona.

Oma sivun kautta pääsee katsomaan omia ilmoituksiaan. Kun menet muokkaamaan omaa ilmoitustasi, niin sieltä löytyy ruksi-kohta, jolla voit poistaa ilmoituksesi näkyvistä.

Oman sivun kautta saa listan omista ilmoituksista, mutta muokkaamaan ei pääse jollei ole kuvallinen ilmoitus. Linkki puuttuu...

Samanlainen jupakka, yritin lisätä kuvia ja muokata ilmoa mutta miten pääsen sen tekemään.
Listan imoituksistani löysin mutta muokkaamaan ei pääse.

Ja lisäyksenä vielä....ruksi on kohdassa, jossa lukee "voimassa" eli se ruksi pois niin häviää