Mitä mieltä olet uudesta verkkopalvelusta?

Nyt on OFFROADPron uusi verkkopalvelu avattu. Mitä mieltä olet? Kaikki kommentit ovat tervetulleita! Sana on vapaa :)

Foorumit

Tuo "Seuraa ketjua" toiminto keskustelualueella on hieno juttu. :)

Rekisteröitymisessä onnistuin ihmettelemään tovin, kun en tajunnut että vanhat tilaajat joutuvat rekisteröitymään uudestaan.

Keskustelualueen teksti voisi olla mielestäni hieman vaaleampi, tekstin ja taustan kontrasti on "pliisu" ja vaikeuttaa lukemista allekirjoittaneella. Oikean reunan pystyvalikon vaaleampi teksti on paremmin luettavissa vaaleamman tekstin ansiosta.

Olisiko mahdollista linkittää keskustelualueelle kuvia?
www-osoite näkyy linkkinä, mistä pääsee kyllä kuviin, mutta tekstin seassa näkyvä kuva selkeyttäisi esim. tekniikasta keskustelua...

Esimerkkinä allaolevan keskusteluketjun kolmas viesti:

http://www.matkaendurot.net/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=11846&start=30

On tosi nätit sivustot! Good job :)

Suuri harppaus parempaan! Ulkoasu on upea, silmä lepää.

Muutamia ensikatselun huomioita..
- ylätippuvalikot jäävät artikkelien flash-otsikko-elementtien taakse piiloon useimmilla selaimilla (tämä on yleinen virhe selaimissa)
- linux (vaikkakin vähemmistö) -käyttäjillä artikkelien flash-otsikko-elementit eivät toimi
.. joten moni asia korjaantuu jos ne saa korvattua staattisilla teksteillä flashin sijaan ja samalla sivustosta tulee kevyempi selata

Toivottavasti saatte mahd. paljon tavaraa siirrettyä takaisin vanhasta järjestelmästä. Vanhat keskustelut näyttivätkin jo tulleen. Itse jään edelleen kaipaamaan keskustelualueen hakutoimintoa.

Ratainfon työstö on käynnissä, samoiten kuin kerhoinfo. Nämä palvelut aukeavat toivottavasti jo huomenissa.

MP-pörssin ilmoitukset jätettiin tarkoituksella siirtämättä. Ilmoituksen lisääminen uuteen pörssiin käy jokaiselta kuitenkin ripeästi ja samalla saatiin siivottua koko pörssi uuteen kuosiin.

No onhan se erilainen kuin ennen,vaatii hieman totuttelua mut kyllä se siitä. Ei ainaskaan rata info toimi tällä hetkellä ja mp-pörssin vanhanhat ilmoitukset ei näy vai oliko se tarkoituksella?

Kiitoksia kommenteista - pistetään toteutuslistalle useampi jo näistäkin ehdotuksista. Kaikki kehitysideat ovat tervetulleita, sillä tarkoitus on kehittää tiiviisti verkkopalvelua tulevat kuukaudet.

Lisää palautetta siis vaan tulemaan! :)

Viteotiedostot on vissiin formatoitu? -paitsi noi 6 tuoreinta. ...jossain vaiheessa muistaakseni oli juttua että vanhatkin videot aukeis lukioille ilman maksua katselttavaksi? (olisin vaan ajellut muutaman pätkän per*e tiukasti sohvassa kiinni) ;-)

Videoita ei ole formatoitu ;) Huomenissa saadaan videoita lisää näkyville ja kaikki olemassaolevat videot tulevat siis näkyviin ajan kanssa.

Joo, vaikka läpinäkyvyys on monessa ihan hieno efekti, mutta tässä kohtaa tuo kontrasti jää aika heikoksi. Tekstin ja taustan värit ovat aina samanlaiset, joten hieman on vaikealukuinen.
Myös Nokia E90:llä noita kaikkia ylävalikoita ei näy otsikoiden takia.
Ja pakko sanoa että hieman oli tottuneellakin vaikeuksia päästä tänne kirjoittelemaan ja saada tunnukset toimimaan kun kuvitteli että vanhat tunnukset toimivat.

hinot nämä uudet sivut onnittelu offroad prolle :D

^_^ siis hienot

Jeps, hienot on vaikka hieman vaatii totuttelua. Muiden kanssa samoilla linjoilla eli teksteihin lisää kontrastia ja toisaalta voisi olla hieman väriä (esim. yläkulman Offroad Pro-teksti), koska tälläisenään on hiukan synkeä. Hiukan meni aikaa kirjautumisessa, kun en heti tajunnut että vihreä nuoli oli kirjautumiseen vaan painelin sitä rekisteröidy tekstiä.

Sen verran vielä, että voisi olla hyvä jos yhden painikkeen takaa löytyisi kaikki keskustelut / uusimmat kirjoitukset, ettei tarvitsisi klikkailla kaikkia keskusteluja läpi (tämä saattaa olla jo mahdollista, mutta en nyt ensi hätään löytänyt).

Samoil linjoil edelliste kans, lisää kontrastii ni hyvä on!

Vanhassa oli keskustelujen aloitus-sivulla viimeisimmät avaukset (kaikilta alueilta) ja mihin viimeksi vastattu, mielestäni se oli toimiva tapa seurata kirjoituksia. Toiveena olisi tekniikka keskustelujen viestin aloitukseen valittaisiin merkki,malli,kuutiot,vm jne.
Näin olisi helpompi hakea juuri oman pyörämalliin liittyviä keskusteluja.

Palvelu on selkeästi paremman oloinen ja nopeampi. Vierastan kovasti tämmöisiä tummia sivuja. Jotenkin ei ole graafisesti kovin vetävän ja hyvän näköinen. Makuasia.

Indeksoidaanko nämä sivut hakukoneille? Jos indeksoidaan mikä on prosessi käyttäjänimen vaihtamiseen?

Siis mitä ihmettä? Mitä Tom tarkoitit kysymykselläsi?

Joitain tuoreimpia vanhoja keskusteluja on varmaan hävinnyt? Tuoreimmat arkistossa olevat kommentit on kirjoitettu 11.11. ja ensimmäiset uudet kirjoitukset on päivätty 13.11. Haitanneeko tuo ketään? Yksi oma keskustelun avaus puuttuu, mutta se ei ainakaan ollut merkittävä enkä edes vaivaudu sitä uusiksi laittamaan.

Eli omaa viestiä ei pysty edelleenkään editoimaan jälkikäteen :(
Eikä näköjään osoitteen piilottaminen sanan taakse...

Moroo,
UUdet sivut suorastaan 'ankeat' tumman pohjan myötä... etusivun anti erittäin rajattu verrattuna vanhaan. Uudet toiminnallisuudet ihan jees, mutta eivät missään nimessä korvaa uutta huonoa disainia ja sivujen nykyistä synkkää ulkoasua.

:DKovin on synkät sivut vaikka offroadaus on sitä hauskinta kuntoilua. Keskustelu vaikuttaa kompelöltä, etusivu saisi olla tiedottavampi ajankohtaisista jutuista. Tänään palstaa en ole vielä löytänyt? Valitettavasti minusta vanha oli selkeämpi ja toimivampi mutta kaikkeen tottuu...

Testinä kokeilen. :P

;)Moi Nää on muuten hyvät, mutta viimeisimmät keskustelun avaukset ja viimeisimmät vastatut haut,niin ihan ok.Hiukan on tumman sävyset mut näkyy Nokian kommarissakin erittäin hyvin.Ja joku väittää ettei mopoasioissa tuu uudistuksii :) .

Oikean laidan "Muuta" valikkoon jos saisi napin "Keskustelut" takaa aukeamaan vanhan forumin kaltainen valikko (lajista riippumaton)

- Viimeksi aloitetut keskustelut

- Viimeksi vastatut keskustelut

Nyt uudessa ulkoasussa on hankala vilkaista "nopeasti" mitä uusia keskusteluja on avattu ja mihin vanhoihin on vastattu viimeksi. :(

Jos haluaa vain esim enduron keskustelut esiin, sen saa yläreunan vetovalikosta. Mutta oikean reunan napista saisi nopean yleiskatsauksen.

Eipä näissä vanhoissakaan keskusteluissa niin hirveästi ole tiukasti lajirajoitteisia aiheita. Joten luulisi suurimman osan porukoista haluavan nähdä yhdellä silmäuksellä kaikki uudet keskustelut. Sitten halutessaan voisi katsoa "lajirajoitteisesti"...

Ulkoasu huomattavasti nykyaikaisempi.
Samaa mieltä että viimeiset keskustelut helpommin löydettäväksi.

Kuinkas mp-pörssistä saa myydyt tavarat pois näkyvistä tai muokkaamaa jo olemassa olevaa ilmoitusta?

Näihin totuttelemiseen menee kyllä aikaa. Sivut ovat kylläkin melko hyvät.
Olisi kiva, jos tehtäisi foorumeille Jokaiselle tunnetulle merkeille oma kateriori. Elikkä Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Ktm ja Husqvarna. Joku saattoi jäähä välistä, mutta tuossa ainaskin tunnettuimmat merkit. Sitten vielä lajitteltaisi vuosimallit, 2t ja 4t.

Jaa. Viestin muokkaamis mahdollisuutta ei ole vieläkään. Seki olisi aika kiva.

Voiko mitenkään jätettyjä ilmoituksia muokata tai poistaa mp-pörssistä. En ole löytänyt siihen mahdollisuutta.

vanhoja myynti ilmoituksia kaipaan. nee vois näkyä tollai ku vanhat keskustelutki on tuolla. ainaki vaikka 2kk eteen päin ni sit kaikki varmaan kenellä on viel romut myynnissä on tehny uuden ilmotuksen.

Keskusteluiden jaottelusta puuttuu "yleinen keskustelu" -alue. Lisäksi hakupalvelu joka näyttäisi kaikki uusimmat keskustelut ja vastaukset olisi hyvä. Postin muokkaus sekä

Heippa,

Sivuja parannellaan koko ajan ja mp-pörssi-ilmoitusten muokkaaminen tulee mahdolliseksi tällä viikolla.

Myös keskusteluosioon tulee parannuksia. Kiitos palautteistanne.

Sivut on kyllä mun mielestä ottanut takapakkia. Keskustelualue on taasen mennyt jonkin verran eteenpäin.

surkeeta, todella kömpelöt ja amatöörimäisesti toimivat sivut :(

Tyylikkäät sivut, mutta hautaustoimiston tyyliä. Minulla ainakin vähenee keskustelun lukeminen kun toi valkoinen teksti tummalla pohjalla ottaa pahasti silmiin ja sitä kautta aivoon.

Moi

Mp-pörssi-ilmoituksiin päivämäärät näkyviin...kiitos

Pari,osa näistä on jo kommentoitukin ylempänä, mutta toivottavasti eivät unohdu:
- Selaintuki on valitettavan suppea. Firefoxilla nuo valikot eivät toimi, ja se vaikeuttaa navigointia huomattavasti
- Myös väritykset ovat virheelliset Firefoxilla. Otsikkopalkit ovat valkoisia, ja vaaleanvihreä teksti tämän päällä on valitettavan himmeä.
- Myöskään IE6 ei tunnu kelpaavan, tosin nyt tuossa ilmoituksessa todetaan että tähän on sentään tulossa muutos.

Että tämmöistä, jatktaan kun tästä saa jotain selvää :)

kyllä nämä ainaskin minun firefoxilla toimii niin kuin pitääkin

Mihkäs osioon vaikka ajokengät pitäs laittaa myyntiin kun ei oo vanhaan tapaan niille omaansa?

Ulkoasu on ihan tyylikäs, mutta kyllä olis huomattavatsi mukavampi lukea tummaa tekstiä vaalealla pohjalla. Pitemmän keskustelun kun tavaa mustalla pohjalla alusta loppuun niin tulee burana-purkille asiaa. Ja keskustelupalstalle pitää ehdottomasti saada "uusimmat avaukset"- ja "viimeksi vastatut" -listat.

Moro!

Yritin tuossa lukea uutisia sivuilta ja herjaa vaan että uutiset maksullisia ja tilaajille ilmaisia..Olen kyllä tilaaja,missä menny vikaan?
Ja sivut on mielestäni ottanu takapakkia..

Ylävalikosta kun menee Enduro ja Keskustelut, niin aukeaa enduro-keskusteluiden sijaan keskusteluiden päävalikko.

Kyllä nämä sivut ovat kuin painajaisuni. Mustassa yössä heiluu naamioituneita mustia miehiä hirveillä tappokoneillaan. Sellainen kuvako moottoriurheilusta halutaan antaa? Yleensä kun sivuja uusitaan niistä tehdään avaria ja valoisia. Lisäksi jo -60 luvulla kauppaopistossa opetettiin, että jos mainoksen pohja on negatiivinen, tekstin pitää olla 2 kertaa suurempi kuin positiivipohjassa. Se pätee nyt tässäkin, mutta mitä tänne sitten mahtuu? Pelkkää negatiivia, sekö oli tarkoituskin?

Olisin kyllä säilyttänyt vanhan periaatteen musta teksti valkoisella pohjalla. Kaipa näitä tummapohjaisia sivuja olisi netti pullollaan jos käytettävyys olisi edes välttävä. En myöskään ymmärrä miksi pyörä pitää keksiä uudelleen näiden keskustelusivujen osalta. Ottakaa joku valmis BBS pohja käyttöön niin on kerralla kaikki tarvittava, sama bugikasa näyttää tästäkin tuleva kuin edellisistä.

Sen verran voi kehua, että noi kotarin oranssit bannerit erottuu kyllä selkeästi ;)

Ai niitä bannereita vartenkohan tämä musta: niin kotari on oranssi, kawa vihriä, honu punanen, husperkki sinikeltanen, ja husoqvarna taitaa olla punavalkoinen nykyään. No mikäs se on musta, se on VOR, joka näkkyy olevan nouseva merkki Kärmes Kustaassa ;) Pappa... Ainii se Suitzan keltainen meinas ihan unohtua, ja paljon onnea Jämsän Äijille!!

Tämä tummapohja on liian epäselvä,vaalea olisi huomattavasti mukavampi lukea.
Lisäksi on todella hankalaa/vaivalloista nopeasti vilkaista mistä puhutaan kun kaikki ovat omissa poteroissaan.
olisi parempi jos olisi esim. yleinen ja tekniikka osia ja niin että muutama uusin viesti kummastakin näkyisi yhdellä silmäyksellä.

Laitetaanpa nyt tänne kommenttia. On hienoa että hommaa kehitetään ja joku tekee sen eteen työtä, kiitos siitä.

Mutta nyt on pakko sanoa, että uudet sivut eivät vaan ole hyvät. Nämä ovat hieman epäselvät ja tekstiä on hankala lukea. Vanhat sivut olivat ihan oikeasti loistavat. Ei olisi ollenkaan häpeä palata siihen vanhaan malliin jos se vielä on mahdollista.

Ennen luin ja käytin offroadpro sivustoa monta kertaa päivässä, nyt vierailen täällä ehkä kerran viikossa. Syy on siinä että sivusto on mielestäni epämukava käyttää.

Tämä kaikki ihan rakentavassa hengessä ja ilman mitään piruilua.

Kiitos kuitenkin että palvelua koitetaan kehittää.

Ihan kohtuu hyvä sivu uudistus, mut mahtaako se IE6 selaimen päivitys kestää kauankin.
Ehkä toi tumma tausta vähän häiritsee ja sekottaa vanhaa silmää.