milloin lehti ilmestyy??

tilasin lehden jo 22.7. eikä vieläkään kuulu. minkälainen systeemi näillä on. minun mielestä kun tilaan lehden, sieltä pitäisi lähettää HETI tuorein ilmestynyt numero. olisi mukavaa luettavaa nyt kun on vielä käsi kantositeessä. mutta taisi olla virhe, kun mies on taas kunnossa ei paljon kerkeä lehtiä selaamaan

Foorumit

No onhan tämäkin varmasti ruikutuksen paikka!

Melkein väittäisin, että tyypillisin tapa aikakauslehdillä on lähettää vasta seuraava ilmestyvä numero. Kai sitä digilehteä pääsee kuitenkin lukemaan vanhojakin numeroita kun on tilaaja? Ainakin mulla pikaisella testillä näkyvät ikivanhatkin, vaikka jossain vaiheessa taisi tilaus olla poikki.

Tilaukset alkavat aina seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Jo ilmestyneitä numeroita meillä ei ole varastossa kuin muutamia kappaleita, joten uudet tilaukset alkavat aina seuraavasta numerosta.

Kun tilauksen tekee ja maksaa heti netissä niin nettitunnukset tulevat ruudulle saman tien. Niillä pääsee käyttämään verkkopalvelua ja lukemaan sähköistä lehtiarkistoa (muun muassa uusinta numero löytyy sieltä). Laskulla tilattaessa tunnusten saamiseen menee muutama päivä.

Mikäli tunnukset on hukassa niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@offroadpro.fi tai (09) 856 19 300 (ark. klo 9-15).

kiitos asiallisesta vastauksesta.