Metsäranta Gp 2016 Enduro Ajotapahtuma

Metsäranta Gp 2016 Enduro Ajotapahtuma ajetaan Punkalaitumen Koskioisten kylässä ajankohdalla 24.09. 2016. Seuraa sivujamme www.satakuntaenduro.com ja tule mukaan ajamaan. Osallistuaksesi ajotapahtumaan, sinun ei tarvitse olla yhdistyksemme jäsen, vaan tule rohkeasti nauttimaan mukavasta ajopäivästä ja samanhenkisestä ajoseurasta olet sitten mistäpäin suomea tahansa, tervetuloa ! Voit olla harrastelija tai jo vuosia lajia harrastanut, rohkeasti mukaan. Kisa-isäntänä toimii Metsärannan Liha Oy, osoite Metsärannantie 100 Punkalaidun. Paikalla makkaraa ja mehua, kahvia sekä Metsärannan Liha Oy:n myymälä josta voit ostaa jos jonkinlaisia herkkuja kotiin viemisiksi. ilmoittautuminen avataan lähi-aikoina. Tervetuloa !!!

Foorumit

Satakunta Enduro Cup ry tiedottaa tulevista talkoista, jonne jokainen enduro harrastaja ja ajamaan tuleva on myös sydämellisesti tervetullut :) eli Metsäranta Gp enduro ajotapahtuma talkoot Punkalaitumen Koskioisten kylässä 11.09. 2016. sunnuntaina, alkaen kello 15.00. Innokkaita talkoolaisia tarvitaan mukaan, joten nyt rohkeasti talkoilemaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan enduropolkua tapahtumapäiväksi joka on siis 24.09. Innokkaat harrastajat laitattehan talkoopäivän muistiin ja saavutte paikalle 11.09. klo 15.00. Tervetuloa ! Muistathan, että kun osallistut ajotapahtuma talkoisiin, sinun ei tarvitse maksaa ajopäivänä osanottomaksua.

METSÄRANTA GP - PAREMPI KUIN KOSKAAN - TULE MUKAAN KISAAMAAN !!!

Päivitettyä tietoa - upea ja pitkä reitti valmiina - odottamassa juuri sinua - lue reittikuvaus

tulevana viikonvaihteena lauantaina 24.09. 2016. Sinustako Metsärannan endurokunkku 2016 ? Lähde mukaan testaamaan kuntosi ja viettämään mukava enduro ajopäivä.
Tulet sitten mistä suunnasta tahansa, liikenneyhteydet Metsäranta Gp: hen ovat mitä parhaimmat. Nyt on Metsäranta hieno! Kierros yli 10km EK:ta, minimaaliset siirtymät.

1) Teknistä suomienskaa, polkua kalliota kannokkoa, paljon korkeuseroja, päättyy nopeaan peltopätkään.
2) Nopeaa, alku tosi nopeaa, sorapohjaa, paljon korkeuseroja, loppu uutta reittiä vanhassa metsässä.
3) Tosipitkä pelto-ek, koneet laulaa korkealta ja kovaa
Kuvia myös Punkalaitumen MK/UA fb-sivuilla

Nyt ilmoittautumisia kehiin, olkaatte hyvät :) ilmoittautuminen kisaan päättyy perjantaina 23.09. 2016 klo 23.59. Tervetuloa ! Maastossa myös loistava junnureitti ja paikanpäällä makkaraa,
mehua ja kahvia ja Metsärannan laadukkaiden lihatuotteiden myymälä on avoinna juuri sinua varten :) Tervetuloa ajamaan ja ostamaan hyvät tuliaiset kotiinviemisiksi.
Muistathan tulostaa kisaan myös vastuulomakkeen mukaan. Osoite Metsärannantie 100, Punkalaidun.

Seuraavasta linkistä avautuu juliste: http://satakuntaenduro.com/metsaranta.pdf

Katso tästä reittikartta: http://satakuntaenduro.com/metsaranta_2016_reitti.jpg

Mukaan Enduro kisailuun kannattaa nyt lauantaina Punkalaitumelle lähteä :) ilma on mitä ihanin, reitti nopeahko ja pitkä ja mukaan voit vapaasti ilmoittautua, vaikket ole yhdistyksemme jäsen. Kaikki endurokuljettajat ympäri suomen nyt mukaan, paikalla kisa-isäntä Metsärannan Lihan buffetti ja myymälä avoinna laadukkaita lihatuotteita ja leikkeleitä kotiinviemiseksi. Tule mukaan ja ilmoittaudu seuraavasta linkistä http://satakuntaenduro.com/index.php?page=events&id=43 Ps. Liikenneyhteydet paikanpäälle mitä parhaimmat, tulet sitten mistä suunnasta tahansa :) Junnuille oma reitti sänkipellolla ja aikuisille kolme erikoiskoetta, yksi tosipitkä sänkipelto-osuus, jossa kuntosi testataan :) ilmoittaudu mukaan. Reitti sopii niin kokeneimmille kuljettajille kuin vasta-alkajillekin. Tervetuloa !!!!