Mäntyharju MX 11-12.9.08

Kirjoittaja: Tuomas PaasonenKotisivuilla foorumilla luettavissa kilpailunumerot ja aikataulut. Seurailkaa ilmoittelua kotisivuilla ! ! www.mhmk.fi

Kirjoittaja: Tapio KorhonenHienoa MX kauden huipennus tulossa eikun joukolla katsomaan huippu
crossia. Ja avataan tähän nyt perään veikkaukset minne menee mitallit
tänä vuonna?

Kirjoittaja: Nikkanen EeroJos Hyvinkään ykköskolmikko on jalkeilla, ei voittajasta liene epäselvyyttä, mutta ensin se kisa toki pitää ajaa.

1. HyMK
2.HMK
3.TuMK

Kolmospaikalle on tunkua, varsinkin kun enskamiehet on maailmalla, mutta tuonverran pitää kotiinpäin vedellä.

Taitaa kasikympitkin mennä Hyvinkään suuntaan.

Kirjoittaja: Tapio KorhonenTuo Hyvinkään nousu Suomenmaan johtavimmaksi kerhoksi on mielenkiintoinen
ilmiö kun ennen se oli ehdottomasti Vantaan kerho. Meneekö se ehkä näin
kun on kovanluokan ajomiehiä kerhossa Seitola,Kovalainen,Pyrhönen jne..
niin se imussa vetää uusia junioreita ylöspäin? kun katsoo kerhon
junnutoimintaa niin paljon on hyviä 80cc kuskeja tulossa ja Suomen nopein
80cc kuski Jousi on myös kerhon miehiä. Tämä sama ilmiöhän oli kultaisella
80luvulla kun Vantaalla ajoin Koukia,Vehkosta... ja sen aikainen 80cc kuski
Sami Paakkinen nopein ehkä ikinä pikkupyörällä...Näitä hommia on kiva joskus pyöritellä mielessä...

Kirjoittaja: MARKO LAINEKyllä Hyvinkää on ollut pitkään erittäin korkealla. Itse kun ajoin aikoinaan 90-luvulla Hyvinkään kerhossa niin kolmella SM-mitalilla ei päässyt edes kerhon parhaaksi kuljettajaksi.
Vantaan lasku tuntuu olevan niin kuski- kuin järjestelyrintamalla. Pakko myöntää että Ruskeasannan aikaan rataakin kehuttiin, mutta nykyisin en kovin suurta kehumäärää ole kuullut. Kyllä noi suorituspaikat vaikuttaa paljon menestykseen varsinkin pitkällä juoksulla.

Kirjoittaja: KARRI KUISMA1. Hymk
2.VMK
3.HMK

Jatkakaa vaan sitä Vantaan mustamaalaamista....helppoahan se on kun ei käy katsomassa junioritoimintaa ja tiedä muutenkaan mitä tapahtuu.

Me olemme tosi tyytyväisiä siihen mitä VMK on pystynyt tarjoamaan jo ennen kuin edes kilpailutoiminta meillä alkoi.

T. Karri

Kirjoittaja: JANNE VALTAVAARAIsojen kerhojoukkuekisa SM-kisatulosarvio:
1. Hymk, pysyykö Pyrhösen pyörät kasassa viikonlopun kisaerissä ja onko Kovalainen riittävän kovassa ajokunnossa?
2. Hmk, onko Kääpä jo riittävässä ajokunnossa? Tasainen ja kokenut kolmikko.
3. Vmk, viime vuoden mestareista ajaa kaksi kovaa nuorta kuskia tämän vuoden joukkueessa täydennettynä vanhemmalla Jumppasella, hyvä porukka.

85-kerhojoukkuekisa
1. Tumk, tasainen ja hyvä joukkue
2. Hymk, kaksi nopeaa kuskia ja yksi kokemattomampi kuski.
3. Tmk, voi yllättää ja voittaa kisan, tasainen kolmikko.

Nuorten 85-joukkuekisoissa HMK oli vuosituhannen vaihteessa useita vuosia peräkkäin menestynein ja laajimman joukkuemäärän kerho. Mitä on tapahtunut HMK:ssa viimeisen neljän vuoden aikana? HMK-junioritoiminta ja nuorten kisakuskien määrä on jostain syystä pienentynyt kovasti, välillä on tehnyt tiukkaa saada edes yksi joukkue kasaan 85-joukkuekisoja varten.

Kerhojen nykyiseen ratatilanteeseen ja valmennustoimintaan saa oikean kuvan käymällä henkilökohtaisesti usein radalla seuraamassa eri toimintojen tasoa.

Hymk ja VMK-valmennustoiminnassa mukana olleena mielestäni Vmk:ssa ollaan pitkällä tähtäimellä luomassa hyvää tulevaisuutta. Vmk:ssa on ymmärretty nykyajan hengen mukaisesti nuorten valmennuksen kehittämisen tärkeys ja monipuolisten erilaisten valmentajien tarjoaman valmennuksen arvo. Tulevaisuus ja nuoret ovat se mihin kaikkien kerhojen tulisi panostaa.

Tsemppiä kaikille joukkueille joukkuekisaan, toivottavasti tulee jännittävät ja tasaiset kisat!

Kirjoittaja: PENTTI RAITTILAKyllähän joukkuekisoista tulee aina jännittävät ja yllätykselliset. Kävinpä tuolla MhMk:n sivuilla, ja ihan sinne oli saatu oikeata historiaakin. Tähän nykypäivään... niin Ruotimon radan lähin majoitusliike on Huvikumpu. Löytyy googlesta Huvikumpu, ja on vielä joitakin huoneita vapaana. Yhteistyöterveisin Pena-Pappa

Kirjoittaja: Tuomas PaasonenKotisivuille avattu uusi foorumi sovellus vanhan tilalle. Onpi paljon yksinkertaisempi ja käyttäjäystävällisempi. Tarkoitus olisi laittaa tuloksetkin sitten foorumille. Jos jollekkin tulee kysyttäviä mieleen kilpailuihin liittyen niin foorumille vaan kyselemään niin vastaillaan.

Kirjoittaja: PENTTI RAITTILAHyvä Mäntyharjun pojat, nyt on otetta noissa nettisivuissa ja varmaan kaikessa muussakin. Tässä kun edellä edellä veikkailtu vaikka mitä tuloksia... niin on siellä yksi mustahevonen TMK. Turklais voi perhan vie vaik min mitl, jos o tuur kohal. Aika lailla on kuitenkin tämä koko lista täynnä veteraaneja. Mitäs se sitten kertoo crossin tulevaisuudesta? Pappa ;)

Kirjoittaja: jarno väärätietoa löytyy mhmk sivuilta mutta ne lippujen hinnat puuttuu

Kirjoittaja: Tuomas PaasonenKerhon kotisivujen foorumille lisätty kaikki oleelliset tulokset, jotka sieltä kopioitavissa. Foorumilla linkki myös ylläpidon ottamiin amatööri kuviin molemmilta kilpailupäiviltä. Moottorikerho kiittää kaikkia kilpailijoita, huoltajia, mekaanikkoja ja kaikkia tapahtumassa mukana olleita tahoja hyvin onnistuneista kisoista ! ! ! ! Kiitos. Totin sanoin " Mäntyharju vaikenee....."