Kuntocross Salossa torstaina 23.7.2009

Kokeillaan vieläkö on motocrossista kiinnostuneita ei lisenssiä omaavia harrastajia olemassa. Tapahtuma alkaa klo 18.00 Salon Kavilannummen radalla, lisenssiä ei tarvita, jokaisessa pyörässä oltava liikennevakuutus ( jokainen hoitaa oman vakuutusturvansa), ratamaksu hoidettava etukäteen Takatalon TB:llä ( http://www.takatalo.fi/samk/ratamaksut.pdf ).

2 luokkaa ja molemmat ajavat 15min + kierrosta, kunto- ja harrastajaluokka, kuntoluokka ei hyppää isoja pöytähyppyreitä yli, jokainen voi kokeilla ennen ilmoittautumista kumpi luokka tuntuu paremmalta.

Tapahtuma maksu 5€ kerätään paikan päällä, rata lanataan edellisenä päivänä omalla kustannuksella hyvään kuntoon ja kerättyjen rahojen kanssa yritetään päästä omilleen. Kastelu myöskin käytössä tarvittaessa, joten kaikki puitteet on hyvässä kunnossa, ainoastaan kuskit puuttuu.

Jos osallistujia tulee tarpeeksi niin tapahtuma saa jatkoa kahden viikon päästä. Pistäkää sana kiertämään, kaikki ovat tervetulleita ( pyöräkoko 125cc 2T/250 4T => avoin )

Foorumit

Ajetaanko siis 1 erä/ luokka?? Kiinnostaisi tulla hieman kauempaa, mutta ei yhden erän takia.

Molemmat luokat ajaa 2 erää

aika paljon näyttää tekstissä olevan kirjoitusvihreitä
Eli molemmat luokat ajaa 2 erää, 15min + 2 kierrosta/erä

Kuulostaa todella makeelle jutulle! Toivottavasti olis myös sillon parin viikonpäästä uudelleen että pääsis paikalle ;)

Valitaanko numerot ilmottautumisen yhteydessä?

Numero valitaan ilmoittautumisen yhteydessä kello 16 alkaen ja sama numero on sitten käytössä myös tulevissa kapinoissa. Kannattaa tulla ajoissa paikalle niin pääsee tutustumaan rataan kunnolla ja saa paremmin varattua mieleisen numeron.

Mites on,voiko endurolisenssin omaava veteraanikuski osallistua?

Tapahtuma tarkoitettu vain harrastajille, kertalisenssi(t) ei ole este mutta jos on voimassa oleva lisenssi niin katsotaan kilpailijaksi.

Harjoitukset takana ja osallistujia oli runsaasti, 33 kpl (19 Kuntoluokka ja 14 Harrastajat) joten homma jatkuu 2 viikon päästä. Pieniä puutteita oli järjestelyissä ja ne korjataan seuraavaan tapahtumaan. Tervetuloa, puomilla vielä runsaasti tilaa