Kuivajää käyttö laakereihin

Soveltusko kuivajää hyvin näihin laakereihin, kun nämä palat käyvät jopa 79- astetta kylmänä? Ajattelin takahaarukan laakerin jäähdyttää kuivajäällä.

Foorumit

Mistä semmosta saa?

Agalta saa, loota harkkoja säilyy pakastimessa max 2 vko ja on kätevää myös lonkeron jäähdytyksessä
http://printsport.smugmug.com/Rallycross-2010/ERC-Tykkimaki/Pictures/ER…

Eikös tuo ole vähän turhan kylmä lonkeroihin? Agan sivulla sitä ei suositella pistää pakastimeen. Lukee tämmöstä: Kotipakastimessa tai jääkaapin pakastelokerossa kuivajäätä ei kannata säilyttää kovin kauan, koska jää on huomattavasti kylmempää kuin mitä näiden laitteiden termostaatit on suunniteltu kestämään.

Toimii hienosti lonkero hommassa kun on kokeneet juojat että kierto on riittävä kupissa.
Pakastinkin kestää hienosti, pajan pakastimessa on eräskin kuivajääkylmälaukku vieraillut, kannattaa tosin vetää ilmastointiteipillä kansi kiinni.
Aika kallista kamaa on laakereiden jäähdytykseen ja lonkeroille, muistaakseni kylmälaukullinen joka minimi myyntierä reilut 80 euroa, mutta vauhti ja juominenkin tunnetusti maksaa.

http://printsport.smugmug.com/Rallycross-2010/ERC-Tykkimaki/Pictures/ER…

Kandee olla hillitty laakereiden jäähdyttämisessä.

Jos ne viedään -40 asteeseen tai kylmemmäksikin, on mikä tahansa naputtelu etenkin kovilla esineillä kuten tuurnilla tai vasaroilla tuhoisaa. Metalli on kovaa ja karkaistua ei palellessaan osaa puolustautua.

Muuten olen kyllä lämmin ja kylmä lämpötilaerojen kannattaja laakerisovitteita asennettaessa.

"Aika kallista kamaa on laakereiden jäähdytykseen ja lonkeroille, muistaakseni kylmälaukullinen joka minimi myyntierä reilut 80 euroa, mutta vauhti ja juominenkin tunnetusti maksaa."

...ettei olis maksanut liikaa, kun on orGINaalin korviketta jähtymässä. ;-)

jos on oma külmalaukku saa osta myös kilokauppalla, silloin saa jo riitävän määrän parilla kümpilla. Jos jäähdyta laakerit kuivajäällä ja laakeripesan puhaltimella tai uunissa 100 asteesen niin ei tarvitse ühtään mitään koputellea, laakeri putoa itsestään pesaan. uunissa läämittäminen on varmasti parempi kuin puhaltimella, silloin ei jäähdy toi laakeripesan alue niin nopeasti. mutta nopeasti pittä toimia joka tapauksessa.