KTM SX-F 350 2012 bensaletkuista (HELP)

Päivää että pätkähti. Tankin sisäinen bensapumppu hajosi, joten tilasin uuden. Muoviset (ilmeisesti jotakin nylonia?) letkut oli vaikea irroittaa liittimistä, joten puukotin ne irti ajatellen, että sitä saa helposti mistä vain liikkeestä.

Nyt on valjennut kumminkin, että niitä ei saa mistään ja alkuperäisosina tilattuna osa niistä kuuluu bensapumpun settiin (n. 450€) ja paineensäätimen settiin (n. 200€). Kyseessä on siis n. 8mm halkaisijaltaan olevaa kovaa mustaa haitariputkea, jonka pitää kestää painetta (antaiskohan se pumppu jonkun 10bar?) ja sehän lilluu vieläpä bensassa tankin sisällä.

Lueskelin netistä, että raskaammat kumiletkut eivät ole hyvä vaihtoehto, koska nehän painaa paljon enemmän ja eivät tahdo sitten kestää kunnon mukelikossa ajoa, kun se koko systeemi lepää pumpun ja paineensäätimen liittimiä vasten.

Olisiko kenelläkään ideoita, voisiko letkut korvata jollakin muulla vastaavalla? Uppaan illemmalla kuvan kötöstyksestä jossa suodatin, letkut, sähköliittimet, pumppu ja paineensäädin (?).

Kiitos paljon etukäteen.

 

Foorumit