Karjalan kankailla Cross country 25.8.2010

Milloinkohan tuon kilpailun ilmoittautuminen aukeaa? Vai onko jotain mitä harrastelija ei tiedä?

Foorumit

http://www.fin-enduro.com/kilpailut.php?id=442

Aukihan tuo ilmoittautuminen kalkun sivuilla jo on...

;) No perkule. Ennen kuin laitoin viestiä niin omalla koneella ei kyllä ollu auki vielä. No sama se,hyvä kun homma pelaa kaikinpuolin. Kiitos Timppa!

taitaa oikea pvm olla 25.9 :)

Karjan Kankailla CrossCountry järjestetään 25.9. viime vuodelta tutuksi tulleella reitillä Tolosenmäen AIMO monitoimikeskuksessa. Varikkona toimii jälleen lentokentän parkkialue.

Kilpailut alkavat aamulla 9.00 nuorten ja naisten lähdöllä ja ajoaika on 1 tunti. Kello 11.00 starttaavat harrastelija-luokan kuljettajat reitille, joka on pääsääntöisesti sama 7 kilometrin mittainen lenkki kuin vuosi sitten. Päivän päättää yleisen,b ja veteraani luokkien lähdöt kello 14.00 joiden ajoaika on 2 tuntia.

Reitti Kiteellä on pääsääntöisesti hiekkapohjainen ja leveä koneella tehty ura, joten juurakoita ja kivikoita ei liiemmin ole vaikka uutta metsäpolkua n.500metriä reitille on saatukin. Keväällä järjestetyssä SM-endurossa pätkä ajettiin maastokokeena ja keskituntinopeudet nousivat MM-sarjan kiertäjillä yli 50km/h, joten joitakin hidasteita rataryhmä tulee reitille laatimaan.

Lähtö tulee tapahtumaan lentokentän laidassa sijaitsevalta hiekka-alueelta yhteislähtönä riveittäin (rivissä n.50pyörää). Lähtöpaikkoja emme arvo emmekä myöskään pistä sukunimen perusteella aakkojärjestykseen vaan lähtöpaikkasi voit valita katsastettuasi ja talutettuasi pyöräsi lähtöalueelle.

Tavara- ja rahapalkintoja emme tälläkertaa valitettavasti tule jakamaan, koska kerhomme varautuu ensi keväänä alkavaa motocrossrata -hanketta varten. Radalle hankitaan lähtöpuomi, kastelujärjestelmä sekä ympäristöluvan vaatima asfaltoitu varikko. Toivottavasti rata saadaan lähivuosina siihen kuntoon, että Kiteellä nähdään myös motocross -arvokilpailuja!

Terveisin,
Karjalan Kankailla talkooporukka

Reitti on herkullinen Etenkin nuorten luokalle joka starttaa aamulla ensimmäisenä. Koko 7kilometriä on lanauksen jäljiltä.
Eikun kiireesti ilmottautumaan tai katsomaan viimevuotista videota reitiltä osoitteessa www.mckitee.tk