Juomaletku kypärään

Nyt kun uuden säännön mukaan kypärään ei saa kiinnittää mitään, mihin laitan juomarepun letkun kiinni CC-kisoissa? Tungenko letkunpään kypärän sisään vai annako sen heilua sinne tänne ajaessa?

Foorumit

Terve.

Selvittelin asiaa Suomen Moottoriliitosta ja kirjoittelin tämänlaisen jutun:
www.offroadpro.fi/uutinen/voiko-juomarepun-letkun-kiinnittaa-kyparaan

Tällä hetkellä kanta on se, että juomaletkun saa kiinnittää kypärään. Myös esim. leukasuojan ritilään saa tehdä reiän letkulle. Pääpointti on se, ettei kypärän (turvallisuus)ominaisuudet muutu.

Uuden kypäräsäännön tarkoitus on nimenomaan se, ettei kypärä toimi kiinnitysalustana millekään. Varsinaisesti kyse on siitä, ettei kypärään kiinnitetä mitään esinettä, kuten kypäräkameraa tai valoa.

Sääntö on tulkinnanvarainen myös siinä, että nyt kielletään erikseen kypäräkamerat. Ne voivat kuitenkin tulevaisuudessa pienentyä, tulla integroiduksi kypärään tai onhan jo nyt ajolaseissa integroituja kameroita (esim. Liquid Image).

Yst.terv.
-Marko Vihriä-
OFFROADPro

Näyttä oikeat pro kuskit käyttävän gps ajanottolaiteita kypärässä.FIM sääntöjä noudatetaan jossain ja muualla ei.Mistä näkee niiden henkilöiden

nimet jotka urheilusääntöjä laatii täällä takapajulassa Suomen Moottoriliitossa?Kypärän valmistajan suunitelemaan paikaan ei saa kameraa laittaa mutta 2cm edemmäs lipaan kyllä. HeHejoopaJOO!

Näytää indiapolisin SX kisassa usealla olevan kypäräkamera kypärässä!Noita litepro ajanottolaiteita myös kypärissä! Argentiinasta nähdään myös hienoa kypäräkamera videota,salakuvaustako?Sääntönikkarit herätkää ja aloittakaa sääntöjen purku talkoot.

We are authorised resellers for Hikvision, Dahua, TP-Link, Swann, HiLook - as authorised resellers products you get are genuine and backed with a manufacturer warranty.

Visit: https://cctvwise.com/cctv-systems/hd-cctv-systems