Honda CRF250R vaikea käynnistää

Moro, ongelmana on että kylmänä saa polkea aina tosi kauan ennen kuin lähtee käyntiin. Lämpimänä lähtee helposti. Suuttimina on paikalla nyt 178/42 eli vakiot. Seosruuvi auki 1 1/4 kierrosta. Kun oli kylmemmät kelit käytin 180 pääsuutinta jolloin oli myös vaikea käynnistää. Tulppa on vakio. Pyörä on -09 ja ajettu vasta 15h eli en usko että venoissa on vikaa. Mitä kaasarin asetuksia suosittelisitte ja tulisiko tulppa vaihtaa iridiumiin? Entäs tyhjäkäynti, kuinka paljon pitäisi kiertää auki? Entä onko nelarin käynnistyksessä kylmänä jotain muita kikkoja? Nyt vain ryyppy päälle ja polkemaan, ja kaasua en kääntele ettei kaasari tulvi.

Foorumit

Räppää 2-3 kertaa nopasti kaasua kylmänä ennen ryyppy päällä polkaisua.Kaasariin #45 tk-suutin ja seosruuvi 2kr auki niin johan rupeaa lähtemään.

Mulla on samanlaista ongelmaa. Ostin tuossa hetki sitten tommosen CRF250R -08 mikä on tehty enduroksi ja vaihdettu 37mm kaasari ja sellaista pientä... Kylmänä kyllä lähtee käyntiin ihan hyvin paitsi jos on tuotu kärryllä niin saa kyllä työnnellä käyntiin.

Mutta isompi ongelma on kun ei pyörä kuumana lähe mitenkään käyntiin jos stumppaa. Kuumakäynnistysvivusta ei oo mitään hyötyä, kaasua antamalla pyörä saattaa lähteä mutta tulikuumana hitaan kivikkoajon jälkeen ei mitenkään. Saa aina ootella sen pari minuuttia että kone jäähtyisi edes vähän ja sitten saattaa tuurilla lähteä jos antaa melkein täyskaasun polettaessa. Onko jotain neuvoja käynnistykseen tai säätöihin liittyen?

#3 -08 vaikuttaa olevan rikkaallaan alhaalta.\"Ylihyvä\" kylmäkäynnistys on oire myös tästä.Jos bensapinta ei ole liian korkea niin TK suutinta isolla kädellä pienentämään 5nroa ainakin.

#2 Kiitos vinkeistä! Nyt käynnistyy hyvin sekä kylmänä että lämpimänä!

Hommasin äsken crf250r -09. Runsas polkeminen vtuttaa. Kylmänä lähtee hyvin käyntiin sekä heti stumppaamisen jälkeen. Mutta vaikeasti lähtee, jos pitää vaikka 5min tauon. Onko olemassa joku kikka?

sama juttu aikanaa, mut lähti ku anto hotstartin kans hiukan kaasua,

Näköjään oma pyörä lähteekin ton hotstartin kanssa ihan hyvin kun lyö vapaalle vaihteen.

Kawan kanssa hieman myös käynnistys ongelmaa, pitää varmaankin kokeilla noita #2 viestin kikkoja. Voisiko joku vielä selventää mikä tehtävä on tuolla starter jetillä eli ilmeisesti käynnistyssuuttimella on? Määrittääkö sen koko siis käyntiin polkiessa annettavan aineen määrän?

Ostin äsken honda crf 250r 2004 jota saa polkea  kylmänä että lämpimänä kauan aikaa kuumakäynnistys eikä ryyppy auta suuttimet nyt 45 ja 165 vakiot on 40 ja 160 auttaiskohan jos palauttaa kaasarin tehtaan ilmottamiin säätöihin?