Honda cr 125 tulppa ja tyhjäkäynti ongelma

Eli ongelma on seuraava: Kylmänä lähtee eka polkasulla käyntiin mut kun ajaa 10-15 min niin että kone on lämmin ja sitten jos käyttää sitä tyhjäkäynnillä niin kone sammuu. Seurauksena tulppa märkä eikä tulpalle tule kipinää, kun taas odottelee 10-20 min niin kone lähtee käyntiin mutta ei polkemalla vaan työntämällä. Mikähän mahtaa olla vikana?

Foorumit

Jos samaa tulppaa käyttää sitten samantien suzuki pvssä niin siinä kyllä antaa kipinän?

Tarkista imuläppien kunto. Jos läpät vuotavat, niin tyhjäkäynnillä kone kylpee.
Saattaa toimia silti kunnolla, kun antaa kunnolla kyytiä.

Lienee 2006-2007 laite, jossa on Mikunin kaasari? Se on oikeasti liian iso / huono. Paras tapa saada pyörä toimiman on hankkia siihen 36 Keihin PWK. Kotari käyttää niitä 125 -malleissa, eikä ole tolkuttoman hintaisiakaan.

Tyhjäkäyntisuutin piti 2004 malliin laittaa n.10nro pienempi niin rupesi tulpat kestämään.
Sitä ekana koittasin sit bensapinta, tulpanhattu ja staattori syyniin.

malli on -93 ja kaasari keihin, pitää kattoo nuo läpät ja säädöt ja vaihtaa 9 tulppa josko tokenee

Suuret kiitokset kaikista neuvoista, nyt on oikea tulppakoko ja ilmaruuvia säädetty, nyt lähtee kyllä viimeistään kolmannella polkasulla käyntiin mut tyhjäkäynnillä aina sammuu, mistä saisin säädettyä tyhjäkäyntiä isommalle? Onko ryyppynappulan kiertäminen tyhjäkäynnin säätöä ja miten se tehdään? Auttakaapa viisaammat...

Siinä kaasuttimessa on ne kaksi ruuvia sivulla. Ilmanputsarin puolella ilmaruuvi ja luistin kohdalla tyhjäkäynti ruuvi. Monasti se tyhjäkäynti ruuvi on aika pitkä ja siinä on ulkoinen jousikuorma. Kellon suuntaan kääntäen pitäisi alkaa kierrosten nousta ja päinvastoin vastapäivään=D. Ilmaruuvia kannattaa myös säätää kelien muuttuessa radikaalisti. Itse tehnyt niin, että säätänyt ensiksi tuon tyhjäkäynnin vähän reilummaksi ja sitten alkanut hyvin hitaasti kääntämään ilmaruuvia ensiksi kiinni päin. Kun pyörä tuntuu tukehtuvan niin siitä sitten alkaa kääntämään hitaasti auki päin niin, että pyörä taas booaa..sinun pitäisi löytää puolivälistä kohta jolloin pyörä käy korkeimmilla kierroksilla. Vaikea selittää, mutta huomaat kyllä eron. Ilmaruuvi kun on säädetty niin lopuksi vielä tyhjäkäynti säätää takaisin mieleisekseen.

Tyhjäkäynti säädetään lisää ryyppynappulaa pyörittämällä auki/vastapäivään (=pidemmäksi)

Apua kaivataan taas, ongelmiin ei löytynyt ratkaisua säätöjä rukkaamalla vaan edelleen sammui ajosta ja ei lähtenyt polkemalla eikä työntämällä käyntiin, niinpä ajattelin purkaa kaasarin ja katsoa imuläppien kunnon, toinen läppä oli raollaan ja vaihdoin sen toistepäin. Kaasarin laitettuani paikalleen ilmenikin seuraavaa : Kaasari tulvii ylivuotoletkusta paikallaan ollessa sekä irti ollessaan kun pelkkä bensaletku kiinni.
Ihan sama miten ryypphy on tulvii kokoajan yli
kohot kunnossa ja kaasari puhdas.

Neulaventtiili ei sulkeudu. Kaasutin auki uusiksi. Löytyy siitä kohon alta. Likaa välissä? Uudet läpät voisi myös olla asiaa..

No nyt ei tulvi enää, mutta sama ongelma joka oli alussakin jatkuu, eli kun kone on lämmin se sammuu eikä lähde polkemalla käyntiin.. Mitähän osaisin enää tehdä? Onko vika kuitenkin jossain sähköpuolella tai voiko olla polttoainepumppu vika? Kertokaahan viisaammat neuvoja?

Melko varmasti puola rikki.