Hermunen Bulgarian supermotojoukkueeseen

Mauno Hermunen on jo aiemmin kertonut olevansa tyytymätön Moottoriliiton toimintaan ja siihen, että joukkuekilpailussa vain matkat ja majoitukset maksetaan. Nyt Bulgaria on tarjonnut parempaa sopimusta.
- Bulgarialaiset kysyivät minua mukaan ja minä suostuin. Se siitä, ajan niiden jengissä ja meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä, tokaisi Hermunen tuttuun tyyliinsä.
Uutinen: Hermunen Bulgarian supermotojoukkueeseen

Foorumit

Nyt ei kannattaisi moottoriliiton uhoa. Käy niinkuin entisen opetusministerin jutuille kun oli Keke Rosbergin lisenssiä pois ottamassa.

Nyt ei kannattaisi moottoriliiton uhoa. Käy niinkuin entisen opetusministerin jutuille kun oli Keke Rosbergin lisenssiä pois ottamassa.

kun aikanaan Kurre tuli Moottoriliiton toimitusjohtajaksi ... niin ensimmäisessä haastattelussa häneltä kysyttiin tuleeko hänestä moottorliiiton tapojen näköinen ,vai tuleeko moottoriliitosta hänen laisensa .....

Tarkoitan että en ole kilpakuski niin kertokaa miksi tää on niin vihattu mies?

On miehellä munaa, hienojuttu. Oisko taas herrojen aika funtsia fommiaan siellä korkeessa talossa pasilassa

Tärkeintähän tälläisessä tilanteessa on tutkia, ettei vaan ole tehty sitä suurta rikosta... Vai kannattaisikohan kuitenkin tutkailla omia toimintatapoja, jos niissä vaikka olisi kehitettävää, kun ei nyt oikein meinaa hommat sujua.

Mä harrastan motocrossia,mut mikä äijä tää Kurtti oikein on?