Hauhon sänkicrossit 4.10.08

Kirjoittaja: ERNO SARINPerinteiset sänkicross harjoitukset taas Hauholla!!!

Paikka eri kuin edellisinä vuosina. Tällä kertaa rata heinäpellolla Pärepuusaarentien varrella Hauhon Porsoossa. Opasteita löytynee matkan varrella.

Treenit alkaa klo 9 ja paikalla on (kai) kioski josta löytyy makkaraa ym virvokkeita!!!
Muodollinen "parkkimaksu" peritään (summa ei vielä selvillä).
Tervetuloa kaikki 2-pyöräiset junnuista veteraaneihin mukaan.
Myös sivarit ja mönkkärit ajaa.

TERVETULOA SIIS AJAMAAN KUIN MYÖS KATSOMAAN!

Kirjoittaja: PENTTI RAITTILANo niin kun ne pikkulinnut ja ihan "isot harakatkin" lauloivat, että tästä tapahtumasta johtuen piti pistää kaikki Suomen sarjacrossit sille Liiton pakkoverolle, eli käsky kävi lisenssin lunastamiseen koko katajaiselle kansalle. Niin onkohan nyt sitä "munaa" liitonmiehissä mennä ihan paikalle ja näyttää mikä on se SUURI JA MAHTAVA MOOTTORILIITTO? ;) Pappa?

Kirjoittaja: MIKKE LEINONENHaha...

Kirjoittaja: Hannu MäkiOli miten oli, tässä on vuoden paras ajotapahtuma. Jättäisin kauden muut kisat väliin (jos niitä yleensä ajaisin) tämän takia :)

Kirjoittaja: MARKO MELKOOispa jännää kun kaikilla olisi samat säännöt :) tai siis kaikki noudattais samoja sääntöjä :)

Liikenteessä joku juoppodeeku vetää jonkun lapsen tjsp yli...
ei saa humalassa ajaa! Joskus jää kiinni joskus ei...

Mut eipä näillä säädöksillä tee mitään, kun tietää et niitä ei vaan noudateta.
Hirttotuomio takas, tai säännöt pois? kaikki menee niin v#"¤ vaikeeksi.

Kirjoittaja: HEIKKI VIRTANENOnnistuiskohan Hauholaisten järjestää vielä toinen sänkicrossi HARJOITUS vaikka viikon tai kahden päästä niin pääsisivät useammatkin (kisa)kuskit HARJOITTELEMAAN sängellä ajoa...?
Sattuu vaan Riihimäen SM-Enduro ja Tampereen SM-Crossikisatkin samalle viikonlopulle. Joten jää aika monelta syksyn viimeiset ja hauskimmat HARJOITUKSET ajamatta

Kirjoittaja: PENTTI RAITTILAEn nyt oikein ymmärtänyt tuota Markon ajatuksen juoksua...tässä sitä eletään Suomessa ja Euroopassa, eikä humalassa saa ajaa ajoneuvoilla. Mutta se, että "pojankoltiaiset" kokoontuvat isännän luvalla pitämään hauskaa johonkin sänkipellolle mopojensa kanssa on kiellettyä jonkun LIITON kautta on vaikea ymmärtää. Niinpä nyt sitten pitää sen LIITON MARSSIA SINNE PUNAISTEN LIPPUJEN JA PANSSARIAJONEVOJEN KANSSA ESTÄMÄÄN MOINEN LAITTOMUUS, EIKÄ VAIN AINA RANKAISTA OMIA JÄSENIÄÄN!! Pappa!

Kirjoittaja: MARKO MELKO:) eihän se ajatus aina juoksekaan :) ei todellakaan =D sori harhaanjohtamisesta!

Harmittaa vaan se että on menetetty noita sarjacrossi ja muita "yhteisharjoituksia" näiden uusien tuulien myötä ,) juniorithan siitä eniten kärsii! Varsinkin täällä porometässä kun ei harrastajia ole liikaa...

Ei voi olla harrastemielistä kisaa, eikä voi esittää harrastemielisiä tuloksia verkossa...
Lähinnä homma kopsahtaa tähän www-maailmaan ,) jotenka ensitalvena taas ajetaan, jossain jotain rallia... ei verkossa :)