Dovizioso-Hermunen ykkösiä Marco Simoncellin muistokilpailussa

Jokaisella MotoGP-, Superbike- tai motocrosskuljettajalla oli parinaan supermoto-luokan ajaja. Kaudella 2012 supermoton MM-hopeaa voittaneella Hermusella oli parinaan Dovizioso, joka sijoittui päättyneellä GP-kaudella MotoGP-luokassa neljänneksi.

Kilpailijat ajoivat yhteensä Simoncellin kilpailunumero 58:n verran kierroksia, ja voittoparin yhteisaika oli 1.06.10,556. Toiseksi sijoittunut pari Matt Winstanley - Christian Iddon jäi voittajille vain puolisen sekuntia.

Uutinen: Dovizioso-Hermunen ykkösiä Marco Simoncellin muistokilpailussa

Foorumit

Onneks olkoon Manu ! Nyt on sit Rossinkin päänahka otettu . Onko kellään muulla Suomalaisella ?

Joo, aika moni suomalainen on voittanut Rossin... Latvala, Gardemaister, Hirvonen esimerkiksi. Eikä syynä ollut edes laitteiden erot vaan ajotaito.