athena big bore kit 290cc

Kirjoittaja: JANNE NIEMINENniin, että tuota noin nii... onkos kellää kokemusta moisesta värkistä pikku nelaris?? onko hintansa väärti? aiheutuuko lämpöonkelmia jne. jne.? itellä kawan 08 johon mietiskelin päissäni moista. (8

Kirjoittaja: MIKKO LEHMUSAthenan 280 kitti on tosi hyvä Hondan pikkunelariin, varmaan Kawassakin toimii hyvin vaikka eroa on 10 kuutiota kxf:n eduksi.
Vääntöä ja tehoa tulee lisää paljon helppokäyttöisessä mallissa. CRF:ään vaihdettiin samalla Hot Cams nokka jota noissa ulkomaalaisissa mx-lehdissä suositeltiin. Osa tehosta & väännöstä oli varmaan nokan ansiota.
Kittipyörä syö elävältä nuo vakiokoiset pikkunelarit ja etuna on vielä se että moottoria ei tarvitse ajaa rajoittajalle saakka, voimaa löytyy enemmän ja alemmilla kierroksilla.
Mitään lämpöongelmia ei ole ollut, ainoastaan kytkin alkoi luistamaan tehon lisäyksen takia ja kytkimeen vaihdoin jäykemmät jouset jolla ongelma poistui.
Ainut haitta tuli esille enskalenkillä, moottori stuppaa vakiota herkemmin kivien ja kantojen kiertelyssä > osaltaan vauhdin puutekin on tekijänä stuppaamiseen kun ei ole suomienskasta niin paljoa kokemusta. Kovemmalla vauhdilla ei varmaan moottori sammu niin herkästi kun kiertää kantoja.

Kirjoittaja: TUOMO BÅGMANLöytyyköhän näitä kittejä miten 2-T mopoihin? Ktm sx 125cc pärrään esimerkiks?? Ja mille vuosimallille?

Kirjoittaja: JANNE NIEMINENkyllä kittejä löytyy myös vajaatahtisiin tervakirnuihinkin. nostaa kuutiot johkii 144 nurkille muistaakseni. merkkikohtaisia eroja tosin on. (8

Kirjoittaja: MIKKO LEHMUSKyllä ylikoko 2-t kittejä löytyy eri merkkisiin mopoihin, itsellä on tallissa parhaillaan YZ 125 ja siihen 144 cc kitti on hyllyllä valmiina.
USA:ssa on sitten vaikka 163 cc kittejä saatavana mutta nuo mäntä yms kulutusosat ovatkin sitten speciaalitavaraa > päädyin siksi Athenan YZ 144 kittiin koska mäntä, männänrenkaat yms löytyvät hyllyltä Suomessa.
Yamaha vaatii pientä viilausta lohkoihin jotta moottorin saa nippuun 144 sylinterillä. Samoin änkkari on hyvä vaihtaa isommalle sylinterille sopivaan malliin, HGS:llä on 144 cc putkia saatavilla, Pro Circuit putki toimii myös 144 kitin kanssa.
Tuo lähes minun kaima Jämsässä eli milko lehmus oy mainostaa noita kittejä ja sieltä voi vaikka kysäistä saatavuutta eri merkkeihin.

Kirjoittaja: MILKO LEHMUSJep! Yamaha/Kawasaki 144 kitit löytyy, soittamalla, S-postilla lisätietoja.
Niin ja kiitos melkein kaimalle. 0400665385.

Kirjoittaja: TUOMO BÅGMANOnkohan noita myö milkolla saatavana muihin merkkeihin? Miten on vuosimallien laiat?

Kirjoittaja: MILKO LEHMUSVain edellä mainittuihin merkkeihin löytyy kitit
Kawasaki vm 03/08
Yamaha vm 05/08
ilmoitan jos muutoksia tulee.

Kirjoittaja: SAMI KAVERInoihin kotkan piikkeihin saa sitä tehtaan omaa 200cc tavaraa. kysy ktm-edustajaltasi. 2-satasessa sama alakerta ku piikissä

on alkanu kieltämättä itteeki polttelemaa athenan kitti. mihin muutoksiin pitää varautuu? (kx250f 2013)