Adressi: Liikuntasetelien käyttörajoitus moottoriurheilussa

Verohallinto on päättänyt, että moottoriurheilu ei kuulu suomalaisten harrastamiin liikuntamuotoihin ja tästä syystä ei enään esimerkiksi crossiradan käyttömaksua, endurosafaria tai mikroautoilua voi maksaa liikuntaseteleillä. Kuitenkin ratsastus,laskettelu,keilailu ja golf kuuluvat verohallinnon mukaan suomalaisten yileisimpiin liikuntamuotoihin.

Eikun nimiä alle...

http://www.adressit.com/liikuntasetelien_kayttorajoitus_moottoriurheilu…

Foorumit

tyypillistä suomalaista kynänpyörittäjän meininkiä....ei muutaku ruutupökät alle ja puttimaila hanurii poikittain ja mopot myyntii ! täytyy enskerralla ku etitää jorppea eduskuntaa ni laittaa sinne ehdolle joku moottoripää jos alkas jotai joskus ees tapahtuu kunno lajien hyväx.... tässä kun on menny viim yli 30v aikana kaikki hyvät lähimetsät missä enne pysty lähtee ajaan suoraa himasta ni "parempaan käyttöön" esim maahan muuttajien koriskenttii ym joutavaa missä sitte istutaa ja koris ym ei sitte kiinnostakaa vaa homma menee ohikulkijoide ahdistelux yms..no maassa maan tavalla ja kun äänestäjätkin aina äänestää jonku pallittoman pellen istuun soutuveneen tulppa suussa ja toine siel muualla ni ei ihme ettei suu aukea oikeas paikas...siis joo takas asiaa,nimee kaikki adresiii vaa !!! hyvä homma.t kale

Niin se verottajankin mieli muuttuu.

http://www.smartum.fi/content/fi/11501/64715093/Smartum-maksuv%C3%A4lin…

Tuolta lainattua http://www.timoheinonen.fi/index.php?page=blogi

"Jätinkin hallitukselle kirjallisen kysymyksen, jossa vaadin toimia sen eteen, että työnantajan tarjoamaa liikuntaetua voi jatkossa käyttää myös moottoriurheiluharrastukseen?

Jo iltapäivällä sainkin tiedon, että verottaja tulee muuttamaan aiemmin antamaansa ratkaisua. Varmistetaan vielä, että tuo lupaus lopulta pitää."