300 EXC 2008 kaasarin säädöt?

Kirjoittaja: ILKKA PUUSTINENOlisiko kokemusta, millaiset olisi toimivat säädöt KTM 300 EXC 2008 kaasariin? Riittääkö harrastelijalle yhdet säädöt kesälle ja toiset talvelle?

Nyt kaasarissa on paikallaan: 170 pääsuutin, N2ZW neula 4. pykälässä ja vissiin 35 tyhjäkäyntisuutin.

Kirjoittaja: NORDMANTyhjäkäynti on ainakin liian pieni. 40 minimissään.

Kirjoittaja: LIPPO LAIHO175 pääsuutin.N8RF neula keskiloveen.42 tyhjäkäyntis.jos pakastaa yli 5c 45 tyhjä.ilmaruuvi 1.5 auki aina.osta aina uudet neulat,neulaputket,suuttimet.ei kaverin vähän ajettuja.tämän jälkeen voit keskittyä ajamiseen tai muuhun säätämiseen.

Kirjoittaja: PETRI WELINsamat säädöt toimii myös -06 300 exc -> ei paljon "käkistele"...

Kirjoittaja: JANNE IIVANAINENMites 250 exc -09. Nyt paikallaan N8RH 2 lovi, 40 tyhjäkäynti ja 170 pääsuutin, 1.5 kierrosta ilmaruuvi.
Pooaa alhaalta ennen kuin herää...

Kirjoittaja: Joona Hotari250 EXC:ssä voisit kokeilla sauraavia:
-5c -> 10c / alle -5c
tyhjä: 40 / 40-42
pääsuutin: 170-172 / 172-175
neula: N8RG keskellä / N8RF keskellä

Kirjoittaja: NORDMANJanne: Testailin omassa 250 09:ssä useita eri suutin-vaihtoehtoja ja päädyin crossi-putkella 42/172 ja N8RF setuppiin näillä keleillä (kesällä toimi hyvin 40/170 ja N8RG neula, eli kauttaaltaan pykälän laihemmat). Sinulla on kaikki muu aika kohdallaan mutta tuo neulasi on todella laiha. Tästä johtuu ettei pyörä toimi. Näillä keleillä neula N8RF pitäisi olla aika oikea. Se minkä ei tunnu toimivan on neulojen eri pykälien nosto eli tilaa suosiolla neula F neula talveksi ja kesällä voit ajaa vaikka G-neulalla. Käytetty putki hieman vaikuttaa tähän.

Kirjoittaja: JANNE IIVANAINENKiitos Nordman. Kävin hakemassa tuon N8RF neulan. Kerron lisää kunhan pääsen testaamaan.

Kirjoittaja: JANNE IIVANAINENKokeilin tuon N8RF neulan kanssa ja toimii paljon paremmin. Hieman totuttelemista muutenkin kolmesatasen jälkeen.

Kirjoittaja: NORDMANPikkuhiljaa kelien kylmetessä tarjoa sille sitä 42:sta tyhjäriä. Voisi olla hyvä testi jo aika pian sillä kone rauhoittuu kummasti jos haet hieman samanlaista tuntua kuin on kolmesatkussa. To 40 pitää tuon pelin varsin kipakan kirpeänä.

Kirjoittaja: JANNE IIVANAINENSe missä ero tuli selvimmin oli paikat joissa ajelin kolmesatasella 2 vaihteella. Tuntuivat 250:lla aikas tuskasilta. Olihan se 300 mukavan vääntävä peli.

Kirjoittaja: HARRI KIRJAVAINENMinkälaisia kokemuksia on eri pakoaukon säätimen jousista?
Keltainen toimii ihan mallikaasti, mutta on myös suositeltu Nordmanin säädöillä myös sitä löysempää jousta (punaista = aggressiivisempaa).

Kirjoittaja: JANNE IIVANAINENKyllä minä olen laittanut molempiin peleihin punaisen jousen. Kolmesatkussa eroa ei oikeen edes huomannut, 250 on nopeemmin hereillä. Molemmissa tehot tulee kuitenkin mukavan tasaisesti.

Kirjoittaja: NORDMANJanne: Laita se 42 tyhjäkäyntisuutin siihen niin huomaat aika merkittävän eron vääntö-osiossa. Vääntöä parantaa aika kivasti myös tuo six-days änkkäri.

Kirjoittaja: JANNE IIVANAINENOk, seuraavaksi siten sitä 42. Norman onko sulla vakio crossipaisari six-days änkkäri yhdistelmä?

Kirjoittaja: NORDMANon

onko kellään kokemusta tuosta FMF Fatty pakoputkesta ja millaisia kaasuttimen säätöjä suosittelette? pyörähän oli ktm 300 exc 2010. ja mitä tulppaa käytätte kyseisessä pyörässä? jos joku voisi jeesata nii jeesais todella paljon tume.tume94@gmail.com tuonne saa vastailla