2t vai 4t Enduro

Moikka
Kertokaahan enduro sankarit kumpi 2t vai 4t
Olen ostamassa ensimmäistä ktm enduro pyörää, mutta en osaa valita 250 2t vai 250 4t vai 350 4t. Pyörä olisi uusi.

Olen harrastaja tason ajaja.
Ajoa takana 1v

Foorumit

Makuja on monia..omasta kokemuksesta/mieltymyksestä kerron, että jos puhtaasti meinaat ajaa enduroa niin 2-t, mutta jos esim. Asut landella (niinkuin minä) ja tykkäät ajaa myös pelto/metsä teitä on nelari paljon mukavampi vaihtoehto. Viime kesänä itselläni oli 300exc ja pyörä oli kuin unelma poluilla, mutta "painajainen" 10km peltotiellä. 2-t vaikea ajaa tasakaasulla. Itsellä ajatuksissa hommata 450 tai 500 exc syksyllä, kun uudet -17 mallit saapuvat. Nyt vapaa-aika kuluu 450 sx-f sarvissa kunto crossaillessa.

Juu tulee ajaltua vähän kaiken laisia baanoja. Tällä hetkelä on alla 250 2t enduro, mutta tuntuu että siitä tulee voima vähän kulmikkaasti ulos ja on vaikea ajaa. Ja nelari miehet menee menojaan varsinkin hitailla ja kuraisilla baanoilla.

Noissa KTM 2-t enduroissa saa kyllä aika kivasti muutettua tehojen ulostuloa pakoaukonsäätimen jousta vaihtamalla. Erilaisia jousia taisi tulla 3kpl pyörän mukana ja ovat todella helpot/nopeat vaihtaa.

kannattaa pyytää maahantuojalta tai hyvältä jälleenmyyjältä panttii vastaa hyvät vähänajetut koeajo pelit parix tunnix lainaa ja sitte helpompi päättää kumman ottaa.