25.2.07 Perttulan Pöräys, Nurmijärvi

Kirjoittaja: JANI VÄISÄNENTervehdys

OffRoad Pron artikkelista poiketen olemme saaneet järjestettyä yleisölle runsaasti pysäköintitilaa MK3:n läheisyyteen. P-paikalle on hyvät opasteet tieltä numero 132, noin 1km kilpailukeskuksesta Klaukkalaan päin. Parkkipaikka sijaitsee MK2 - MK3 välisen peltosiirtymän vieressä, josta reittimerkkejä seuraten (n. 300m tietä peltotietä pitkin) pääsee kävelemään hyvin pätkän varteen.

Paikalta on helppo seurata kilvanajoa sillä yhdeltä paikalta näkee n. 2/3 koko MK:sta. Reitti on merkattu osin autoille auratulle peltoradalle jossa punnitaan kuskien kantti ajaa isoakovaa.

Paikalta löytyy myös makkaranmyyntipiste, jossa lisäksi tarjolla kahvia ja muuta juotavaa.

Joten ei muuta kuin oikein paljon tervetuloa Perttulan Pöräykseen Nurmijärvelle!

Jani Väisänen
http://www.wsrallye.net

Kirjoittaja: SEPPO HONKANENMP-Foorumin puolelta löytyi linkki kisakuviin peltopikikseltä http://www.spenderguitars.com/perttulaenduro.html. Käyttää käydä vilkaisemassa, paljon upeita kuvia!

T. Sepi

Kirjoittaja: Marko KoskelaJärjestäjä kiittää kaikkia osallistujia ja yhteistyö kumppaneja. KTM Nordin, Konekesko Yamaha Motor, maanomistajat, Nurmijärven kunta ja kaikki talkoolaiset. Kiitos!!
Mielipiteitä ja ruusuja sekä risuja voi lähettää perttulanporays@gmail.com

T: Marko Koskela

Kirjoittaja: JARKKO KAINULAINENJärjestelyt oli kyllä priimaa tässä kisassa, ei ainakaan itselle jäänyt mitään sanomista. Tiesiirtymillä meinasi kädet ekalla kiekalla jäätyä, mutta olivat vielä kohtuuden rajoissa. Reitti ei ollut oikein itselle mieleen, tosin ei noin vähällä lumella paljon noita jääspooreja voi vältelläkään. Kolmos pätkä oli hyvä ja kakkosellakin oli ajettavampaa maastoa. Toisella kierroksella alkoi olla aika kulunut, kun viimeisten joukossa ajelin. Mutta ihan hieno kisa ja mikäs siinä oli auringon paisteessa ajella.

Kirjoittaja: ARTSI VIRKKIKiitos, hyvästä kilpailusta. Kiva kun jätitte ne viimevuoden mäet pois.
Vähän Salon Jounin kypäräkameralippejä ja Jyrkin kuvia Nurmijärveltä Perttulan pöräys talviendurosta
Kuvat otettu Nikon D2x kameralla ja Objektiivit AF-S VR Nikkor 200mm f/2G IF-ED sekä AF-S VR Nikkor 70-200mm f/2.8
Copyright Jyrki Tuppurainen.

Google Earth-kartta kisasta + FRWD-ajotiedostot Salosen Latesta ja Pylvään Jukasta:
http://teamvirkki.1g.fi/www/tekniikka/FRWD-ajosuoritukset/Kisat/2007_02…

Kirjoittaja: ARTSI VIRKKItuolta Nurmijärvi
http://teamvirkki.1g.fi/www/tekniikka/FRWD-ajosuoritukset/Kisat/

Kirjoittaja: KRISTIAN KOTILAINENKiitos kisajärjestäjille ja toimitsijoille. Oli nasta elämän eka kisa, vaikka koville ottikin ;). Tavoitteena oli taistella maaliin ja se onnistu, vaikka aina ei oltu pollan, käsien ja perseen kans samaa mieltä. Ketjutkin piti laittaa paikalleen kakkosen "pahassa" mäessä. Noh jatkossa kovaa treeniä niin eiköhän se siitä. Ei ainakaan voi kun parantaa. Mut järjestelyt oli hyvät. Sai jopa vaihtaa kamoja lämpimässä mistä plussaa.

T #81

PS. Onnittelut taisteluparille #82, hieno ajo sinulta.

Kirjoittaja: EETU HEIKKILÄ10.01 lähtee ensimmäinen matkaan.. 12.49 viimeinen.. joten siitä pari tuntia niin viimeiset maalissa

Kirjoittaja: SEPPO HONKANENMoro!

Ensimmäiset kuskit MK3:lla vasta kello 11 jälkeen, joten kovin aikaisin ei kannata lähteä lasten kanssa palelemaan. C-luokka ajaa ensin, A luokka MK3:lla ensimmäisen kerran noin 12:30 korvilla.

T. Sepi

Kirjoittaja: JOUNI SIMONENmutta itseasiassa kun lähdin lukemaan uutisia tulikin aika nopeasti kellonaikoja esille....vedän siis herneet takaisin nenääni.

sorry.

alkaa imeisesti 9.00 aikoihin....no ainakin tiedetään että makkaraa on tarjolla....

Kirjoittaja: JOUNI SIMONENMoi.

Olen pahoillani kun en jälleen kerran jaksanut ja viitsinyt alkaa etsiä netistä kellonaikoja kilpailun alkamisajankohdalle.

Mielestäni ne voisi laittaa jonnekin näkyville ja vaikka moisessa viestissä tuoda ilmi....???

Innoissani olisin lähdössä isomman porukan kanssa (parikin perhettä) katsomaan kisaa mutta ei viitsi aamu kuudelta mennä sinne päivystämään....

kiitos jo etukäteen.

kohta joku vastaa tietysti että kisat alkaa siihen tavalliseen aikaan....mikähän se on?