250 exc tyhjäkäynti jää huutamaan

Pyörä jää tyhjäkäynnillä huutamaan, eikä tottele tyhjäkäynti ruuvia ja ilmaruuviakin vasta kun sen laittaa kiinni. Ryypyllä rauhoittuu, mut kierrokset nousee hetken päästä takas ylös. Kaasarin kurkku näytti ehjältä, kun sen irrottelin. Suuttimet putsattu. Putken ja sylinterin välistä pukkas öljyä kun kokeilin käyntiä putsailujen jälkeen. Pyärä ktm exc 250 2t -09 suuttimet 170/40 neula n8rf ja sokka keskellä, ajettu 108h ja eka mäntä. Paisaria suoristeltu ja nytkin pikku lommo, mut se ei kait syy korkeisiin tyhjäkäynti kierroksiin?

Foorumit

Itsellä oli sama ongelma. Sillon syyksi paljastui kaasuvaijeri, joka ei ollut aivan oikean mittainen. Kaasarin päästä vaijerin suojakuoren metalliholkki hyppäsi vähän kannesta pois ja vaijeri jäi vetoon ja siten kaasari vähän auki. Välillä se sitten naksahti paikoilleen omia aikojaan, mutta lopulta syyksi paljastui se vaijeri.

Joo "vika" löyty. Hävettääki prkl. Purin väärästä päästä kaasuvaijeria, oli vaan löystyny kapulan päästä se vaijerin säätöruuvi ja kiristi vaijeria. No, tulipahan putsattua kaasari, tarkastettua läpät ja kurkku ja ostettua varalle uus kaasuvaijeri. Ei muuta ku nokka taas kohti uusia pettymyksiä...