2008 honda crf450r

Mitäs toi meinaa kun luin et ko. pyöräs on 5 eri sytytys karttaa?
pyörä on juuri hankittu ja kuuklettamal löyty huonosti tietoo...
Muuten on aika jämäkän oloinen peli ;)

Foorumit

Joka vaihteelle oma.

Tarkennuksena tuohon että vakiona siinä ei ole kuin kolme erilaista ennakkokarttaa. Ykkös- ja kakkosvaihteelle on omansa ja kolmas on sitten vaihteille 3-5. Säädettävillä sytkillä saadaan sitten erilaisia vaihtoehtoja lisää.

OK!no onko toi normaalia et ko. pyörän pakoputki tulee ihan punaiseksi kun kun kävin hanges hiukka kokeilemas?ja tietty kokemuksia ja vinkkejä laitteen käyttöön kuuntelen sujuvasti :)
mulle toi tuli ihan harraste käyttöön lähinnä tonne mettään sammalia kääntämään ^_^

Kyllä ne aika hyvin loistaa vaikka kaikki on kunnossa. Voi se näillä lämpotiloilla tietty käydä vähän laihallakin. Harvoin kuitenkin on sellaista vikaa jonka ensimmäisenä näkyvä oire olisi putken loistaminen.

miten ton runkonumeron tiedot vois selvittää/sais tietää mitä ne kaik nummerot meinaa!!!????

10merkki kertoo vuosimallin.-08 sen pitää olla 8 jne.Viimeinen numerolitania on sarjanumerointi.Ohjekirjassa oli asiasta muistaakseni selitykset mallille,maalle ym

tosta pakoputken lämpeemisestä viel sellanen et , laitoin tuntimittarin kiinni ja kokeilin sen toimivuutta ja pyörä kävi ryyppy päällä ja putki alkoi heti punertamaan alkupäästä?? onks toi normaalii vai pitäiskö huolestua jostai?? tol ei ole talvel ajettu eli on varmaan kesä säädöis...

ei siinä vikaa oo , hämärässä näyttää vaan

Kyllä se putki ihan valossakin alkaa heti punertamaan kun kone käy!!
Ei vaan ymmärrä, meniskö se laihalle vai mikä on ja nyt viimeksi käytin pyörää tallissa(lämmin)
ja sama homma punertaa heti. Jos jollain on jotai vinkkejä niin kertokaa ihmees, kerkee enne kesää sit viel laittamaan kuntoon jos on tarvetta.
Onko tääl varsinais-suomes ketää sellast velhoa, joka vois vilkaista tota pyörää muutenki(yleisesti sen kuntoa ja jne)?

vie liikkeeseen kuntotarkastuksee