02.04.2011 Ulvila Enduro Päräys

Ilmoittaudu mukaan keväiseen Ulvila Enduro päräys ajotapahtumaan seuraavasta linkistä http://satakuntaenduro.com/index.php?page=signup&id=7
Nimestä huolimatta kysymyksessä ei ole reitin suhteen mikään pieni päräys, vaan reitti ajetaan lähes viime vuotisen reitin eli pidemmän kaavan mukaan.
Enemmän reitti-infoa lähiaikoina sivuillamme http://satakuntaenduro.com

Tervetuloa mukaan !

Foorumit

Morjens,

Minkä tyyppistä pätkää on tiedossa?? ja miten lumitilanne paikanpäällä ?

Tervehdys Olli,

ihan talviselta näyttää tällä hetkellä Ulvilassa, mikä sitten on lumitilanne kolmen viikon kuluttua, sitä ei voi vielä tällä hetkellä tietää. Seuraavana viikonloppuna kokoonnumme jälleen Ulvilassa reittitalkoiden merkeissä ja lisätietoa reitistä tulee sitten enemmän tuonne kotisivuillemme. Paljolti varmaan noudattelee tuota viime vuoden linjaa eli reitiltä löytyy siistiä metsäpolkua, mutta myös haastetta eli kiveä ja kantoa.

Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvin kuljettajaystävällinen ja helpohko reitti aloittelijallekin ja Ulvilan reitistä on aina yleisesti pidetty. Ajanotto tapahtuu elektronisella Emit-ajanotto järjestelmällä.

Tervetuloa mukaan !

Onkos se reitti harrastelijan mieleen ? Uskaltaaks lähtee mukaan yrittämään ?

Kyllä uskaltaa sopii niin aloittelijallekin kuin kokeneemmallekin kuskille. Helppoja paikkoja mutta myös haastavia kohtia reitiltä löytyy. Ei muuta kuin ilmoittautumaan http://satakuntaenduro.com/index.php?page=signup&id=7