Sulje mainos tästä

Xracing testaa: Selab -satulanpäällinen

11.03.2018 - Yleistä alalta
Testasimme Selabin valmistaman silikonisen satulanpäällisen, joka on kuulemma parasta markkinoilla.
Talven endurokisoissa on monilla kärkikuljettajalla näkynyt uudenlainen satulanpäällinen penkeissään. Pieniä nystyröitä täynnä oleva Selabin valmistama päällinen on kuulemma tällä hetkellä parasta mitä rahalla vaan saa, joten täytyyhän sellaista testata. Sainkin päällisen testiin MP-Racingistä, joka niitä tuo maahan.

Mikä se on?

Päällinen on valmistettu silikonista ja on normaaleja päällisiä paksumpaa materiaalia. Päällinen sopii kaikkiin satuloihin ja valmistaja lupaa sen olevan myös vedenpitävä, jolloin satulan pehmuste ei kostu. Satulan pinnassa on todellakin pieniä nystyröitä, jotka pysyvät periaatteessa puhtaana kurakelilläkin.


Satulan pinta on täynnä pieniä nystyröitä

Tuomio

No miltä päällinen sitten tuntui? Ensimmäiseksi on sanottava, että itselläni oli pieni epäilys miten silikonipinta toimii kun siihen lentää lunta. Mutta nuo epäilyt osoittautuivat turhiksi. Satulanpäällisessä on aivan mieletön pito, on se sitten kuiva, märkä tai luminen. Voisi oikeastaan sanoa, että kun istumapaikan satulassa valitsee, niin siinä pysyy. Etenkin lumispoorissa tuo on todella tärkeä asia, mutta myös kesällä ja tietty kurakeleissä. Pito tuntuu myös satulan reunoissa, kun jalkojen sisäpinnoilla saa myös hyvän ja pitävän otteen satulasta. Ainakaan itse en keksi mitään valitettavaa päällisestä, vaan ainoastaan kehuttavaa. Yhden kuljettajan olen kuullut olevan tyytymättömän päälliseen sen takia, että se pitää niin hyvin, eikä takapuoli luista lainkaan satulalla. Mutta itse koen luistamattomuuden helpottavan ajamista, sillä silloin ei tarvitse lumispoorissakaan käsillä ”roikkua” satulalla.

Selab -satulanpäällistä löytyy useissa eri väreissä ja sen hinta on 95€.

Tuotetta maahan tuo MP-Racing ja lisätietoa siitä löytyy osoitteesta:
http://www.mp-racing.fi/247-selab-satulanpaalliset#!/

Jani / Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01