Sulje mainos tästä

Xracing Pikkujoulut Silja Europalla

04.10.2018 - Yleistä alalta
Historian ensimmäinen Xracing -pikkujouluristeily on vihdoin totta! Jos haluat lähteä pitämään vuorokaudeksi hauskaa Itämeren aalloille saman henkisten ihmisten kanssa, niin tämä on sinun reissu.
Tätä on monena vuonna mietitty ja toivottu, mutta nyt se on viimein konkreettisesti käsillä. Tarkoituksemme on kerätä yhteen iso porukka Suomen offroad-kansaa ja pitää yhdessä hauskaa. Joten jos sinua kiinnostaa lähteä vuorokaudeksi kurapyöräihmisten kanssa juhlimaan pikkujoulua, niin nyt on siihen tilaisuus. Kasaa oma porukka mukaan, tai lähde yksin reissuun, tarinaseuraa tällä risteilyllä riittää varmasti.

Mitä ja milloin?

Matkamme käynnistyy perjantaina 14.12. klo 16:30 Länsiterminaalista, jossa meillä on yhteinen lähtöselvitys. Tämän jälkeen siirrymme Tallink-Silja Europa -laivaan, jossa meillä on yhteinen buffet illallinen (sisältää ruokajuomat hanasta: kivennäisvesi, vesi, olut ja viini) klo 17:30 alkaen. Koko meidän seurueelle on omat pöytävaraukset, joten pärinäporukka pysyy mukavasti kasassa. Maittavan illallisen jälkeen meillä on yhteistä yllätysohjelmaa laivan discossa klo 20 – 21. Tila on tuolloin varattu vain meille, jotta luultavasti hiekka ja rapa lentää sielläkin ainakin jutuissa. Loppuilta on vapaata hauskapitoa aina pikkutunneille asti.

Seuraavana päivänä on mahdollisuus vierailla omatoimisesti Tallinnassa klo 8 – 12 välisenä aikana. Muuten lauantaipäivä on vapaata hauskanpitoa ja mukavaa jutustelua täynnä. Laiva saapuu takaisin Helsinkiin klo 16.

Reissulla tulee olemaan mukana myös erikoismies Mattila ja muita mestareita, jotka kertovat varmasti illan aikana mehukkaita tarinoita huimista hetkistään maailmalla.

Paikkoja meille on varattu 170, joten nyt kannattaa olla nopea ja varata unohtumaton reissu. Kyseinen risteily on parhaaseen pikkujouluaikaan ja sen takia se onkin myyty Tallink Siljan osalta loppuun, joten myöskään me emme tule saamaan lisäpaikkoja tuon varauksemme lisäksi.

Mitä maksaa?

Meille on varattu A- ja B-luokan hyttejä, kahdelle tai neljälle hengelle. Tässä hyttien hinnat:

B4-hytti
4hlöä 79€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
3hlöä 89€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

A4-hytti
4hlöä 89€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
3hlöä 99€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

B2-hytti
2hlöä 99€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
1hlö 142€. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

A2-hytti
2hlöä 126€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
1hlö 199€. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

Tilaaja vahvistaa hytin matkustajamäärän ja henkilöiden nimet tilauksen yhteydessä. Eli mikäli lähdet reissuun yksin, otat itsellesi oman yhden hengen hytin, tai jos lähdette vaikka kolmen hengen porukalla, voitte ottaa yhteisen kolmen hengen hytin.

Muuta

Reissun myynti on käynnistynyt ja varaukset, sekä lisätiedot löytyy osoitteesta:
www.matkavekka.fi/xracing

Risteily toteutetaan yhteistyössä Matkavekan kanssa, eli kaikki varaukset yms. tapahtuu heidän kautta.

Tervetuloa mukaan!

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut Mikko, 05.10.2018, 22:20
Tällä reissulla kun ottaa isolla pääsuuttimella, kaatuu pitkin pöytiä ja oksentaa jonkun syliin niin siitä kuulee vielä joukke SMissäkin. Mutta hienoa että näitä reissuja järjestetään.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01