Sulje mainos tästä

Uusi Xracing-lehti on ilmestynyt!

04.11.2018 - Yleistä alalta
Xracing-lehden uusi numero on jälleen ilmestynyt ja siitä löytyy 76 sivua täyttä asiaa.
Lehdestä löytyy muun muassa seuraavat jutut:

- Miro Sihvonen kertoo todella avoimessa haastattelussa viimeisen kahden vuoden haasteistaan. Yksi loukkaantuminen sotki täysin Sihvosen suunnitelmat ja kuluneen parin vuoden aikana suhteet tiimiin kärsivät pahemmin kerron, kun tiimi yritti väkisin painostaa Sihvosta ajamaan.

- Jari Mattila kävi koeajamassa KTM:n tehdastiimin crossipyörät. Testissä oli Herlingsin, Cairolin, Coldenhoffin, Pradon ja Jonassin pyörät. Vaikka kyseessä oli periaatteessa samanlaiset pyörät, niin erot kuljettajakohtaisesti olivat todella suuria. Jutussa Mattila käy erot läpi ja samalla jokainen pystyy vertaamaan tehdaskuskien pyörien säätöjä omiinsa.

- Santeri Kinnusella diagnosoitiin epilepsia 2011 ja välillä näytti jopa siltä, että Kinnusen ajot oli ajettu. Häneltä vietiin pahimmillaan jopa mopokortti pois. Mutta Kinnunen selätti vaikeudet ja nousi lopulta Suomen mestariksi. Mutta mitä kaikkea matkanvarrelle mahtui?

- Enduroharrastajamme Petri Vänskä kävi seikkailemassa endurosafarilla Keniassa. Kuten odottaa voidaan, mahtui matkalle melkoisia sattumuksia. Välillä pyörä meinasi livetä rotkoon ja välillä vastassa oli taas miehet konekiväärien kanssa.

- Viime vuonna meidän listauksemme vuoden TOP 10 -kuskista herätti paljon puheita. Ja näin tulee luultavasti tapahtumaan nytkin, kun listasimme mielestämme Suomen tämän vuoden 10 parasta kuskia.

- Testasimme täysin uusitun Yamahan YZ250F -pyörän. Onko menestystä niittänyt pikkunelari uuden mallin myötä entistä parempi?

- Kaikki Tampere Supercrossista. Kuskilistat, aikataulut, kisaennakot, kisakaavio ja paljon muuta.

Tämän lisäksi juttua Puolan huimasta hard endurosta, Remeksen matkasta kolmanteen maailmanmestaruuteen, Suomen nuoresta sixi -joukkueesta, Alex Rayn ajovinkit, haastattelussa enduron EM-sarjan promoottori, kuka haastaa ensi kaudelle Herlingsin ja paljon muuta.

-------

Uusi lehti on tilaajilla viimeistään 5.11.

Mikäli et ole vielä lehden tilaaja, voi sen tilata osoitteesta:
http://www.xracing.fi/lehti/index.html

Lehden hinta on vain 36€ / vuosi / neljä lehteä.

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01