Sulje mainos tästä

Uusi lehti on ilmestynyt

05.11.2017 - Yleistä alalta
Uusi Xracing -lehti on juuri saatu painosta ulos ja se sisältää 84 sivua täyttä asiaa.
Vuoden viimeinen lehti tuli painosta ulos perjantaina ja lähti päivän päätteeksi kohti tilaajia, joten sen pitäisi olla tilaajilla tiistain tietämissä. Odotettavissa on 84 sivun mittainen lukupaketti, joka on ainakin omasta mielestäni täynnä mielenkiintoisia ja erilaisia juttuja motocrossista ja endurosta.

Luvassa on muun muassa monien toivoma ”kulissien takaa” juttu Motocross of Nations -kilpailusta. Asustelin itse koko viikonlopun Suomen maajoukkueen kanssa varikolla, joten jutussa poraudutaan todellakin juuri siihen, mitä tapahtui Suomen joukkueen kulisseissa kisan aikana. Kuka nukkui pisimpään, kuka teki tiimille aamupalaa ja paljon muuta. Juttu kiinnostaa varmasti kaikkia niitä, jotka haluavat tietää hieman enemmän asioista.Salmisen Kari oli raportoimassa Six Days Enduron tapahtumista Ranskasta Xracingin nettiin. Kisan jälkeen päätimme Karin kanssa tehdä lehteen hieman erilaisen jutun, jossa päätähdiksi otettiin meidän MM-pronssijoukkueen kuljettajat. Jokainen kuski sai vapaasti kertoa miten heidän oma viikkonsa meni. Kuuteen päivään mahtui monta kohokohtaa, mutta myös pettymyksiä. Tässä jutussa kuskit itse kertovat niistä.Enduron MM-sarjan promoottori Alan Blanchardt ei nauti monen suosiota MM-sarjan varikolla. Pääsin jututtamaan Blanchardtia, kun hän teki kuuden tunnin pikamatkan Suomeen. Ranskalainen kertoo avoimesti muun muassa siitä, että on yrittänyt yhdistää enduron EM-sarjaa MM-sarjaan jo muutaman vuoden ajan.Erikoistoimittaja Jari Mattila hyppäsi lentokoneeseen ja matkasi Belgiaan. Siellä Mattila pääsi testaamaan Husqvarnan tehdastiimien motocrosspyöriä. Pyörät olivat täysin samoja, kuin millä Gautier Paulin, Max Anstie, Conrad Mewse ja kumppanit olivat ajaneen MM-kisoja. Tämä juttu toi itse asiassa allekirjoittaneelle haasteita, kun olin suunnitellut antavani jutulle tilaa lehdestä neljä sivua. Mattila innostui kirjoittamaan pyöristä melkoisen romaanin ja teksti oli vielä aivan loistava. Jotta tälle jutulle saatiin tarpeeksi tilaa lehteen, oli minun pakko pudottaa yksi toinen juttu lehdestä pois. Täytyy vaan ihailla sitä, kuinka hyvin ammattimies tunnistaa erot pyörissä ja osaa vielä kirjoittaakin niistä loistavasti.Vietimme viikonlopun Miehikkälässä crossin joukkue SM-kisojen merkeissä. Tapahtuma olikin hieno ja kun aurinkokin vielä paistoi lähes koko sunnuntain, oli sää myös kohdallaan. SM-luokassa nähtiin hienoa taistelua voitosta, mutta muut luokat nousivat tällä kertaa pääosiin. Kun SM-luokassa usea huippukuski jätti kisan ajamatta, niin juniorit ja veteraanit hoitivat homman kotiin hienosti.Edellä mainittujen juttujen lisäksi Vantaan Moottorikerhon puheenjohtaja Pasi Jaatinen kertoo VMK:n haavesta järjestää crossin MM-kilpailu, sekä Petri Pohjamo kertoo mikä on hänen elämänsä kisa ja miksi. Lisäksi haastattelimme Tomi Konttista ja kyselimme miten ensimmäinen vuosi maailmalla on sujunut ja miten hän on onnistunut yhdistämään perhe-elämän työhönsä.

Listaamme myös meidän mielestä Suomen 10 parasta kuljettajaa tänä vuonna, kävimme testaamassa Kawasakin uuden KX250F -pyörän, tutustuimme Saksan Päitsiin ja esittelemme tulevaisuuden tähden. Lyömme yhteen CC:n SM-kauden ja haastattelimme Marita Nyqvistiä. Kim Savaste ja Hanna Mertsalmi kirjoittivat jälleen uudet kolumnit ja lisäksi lehdessä on myös Tampere Supercrossin tietopaketti. Ja näiden lisäksi vielä paljon muuta!

Lehti on todellakin tilaajilla alkuviikosta ja jos et ole vielä tilaaja, voit tehdä tilauksen täältä:
http://www.xracing.fi/lehti/index.html

Tilaus käynnistyy numerosta 4/2017.

Jani / Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01