Sulje mainos tästä

Tekeekö Hermunen paluun asfaltille?

01.12.2017 - Yleistä alalta
Kovat huhut ovat viemässä Mauno Hermusta takaisin supermoton pariin.
Huhut saivat alkunsa reilu viikko sitten, kun Hermunen matkasi Milanoon ja julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan vihjailevilla saatesanoilla: What’s that smell? Is it a comeback?

Supermoton parissa oleva ihmiset yhdistivät keskusteluissa asian heti Milanon lähellä Varesessa sijaitsevaan SWM:ään. Husqvarnan entisessä tehtaassa toimiva SWM tuli markkinoille 2015 ja vuotta myöhemmin he esittelivät myös supermotopyörän. Tehdastiimin voimin he ryhtyivät ajamaan pyörällä kilpaa tänä vuonna ja ovat huhujen mukaan panostamassa kisatoimintaan merkittävästi ensi vuonna. Niinpä moni yhdisti Hermusen uuteen italialaiseen merkkiin ja toiset asiaa kommentoineet, lajia lähellä olevat tahot, kertoivat kuulleensa asiasta huhuja jo muutakin kautta. Aiheesta uutisoi jo supermotoon erikoistunut Supermoto Central –verkkosivusto.

Hermunen palasi Suomeen matkaltaan ja päivitti eilen sosiaaliseen mediaan kuvan kotisohvaltaan ja seuraavan kommentin: Waiting for answer. Just like you.

Mediapelin tehokkaasti taitava Hermunen vihjailee näin ollen taitavasti asiasta, mutta toisaalta saattaa puhua jostain täysin muusta asiasta. Selvää on kuitenkin se, että jos Hermunen palaa supermoton pariin, on se todellinen piristysruiske lajille. Hermunen keräsi ajotyylillään ja räväkällä toiminnallaan ylivoimaisesti eniten faneja lajin parista ja moni olisi innoissaan hänen paluusta.

Emme ole valitettavasti tavoittaneet Hermusta asian tiimoilta.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01