Sulje mainos tästä

SML:n edustus FIM Europen vaikuttajana säilyi vahvana

02.07.2018 - Yleistä alalta
Viikonloppuna Ranskan Nantesissa järjestetyssä FIM Europen vuosikokouksessa valittiin kolme suomalaista jatkamaan korkea-arvoisissa tehtävissään Euroopan kattojärjestössä.
FIM Europe eli Euroopan moottoripyöräilyn ja moottorikelkkailun kattojärjestö järjesti viikonloppuna 24:n vuosikokouksensa Ranskan Nantesissa Ranskan lajiliiton toimiessa kokouksen isäntänä.

Kokoukseen osallistui valtaosa Euroopan lajiliitoista, sillä vuorossa oli sekä puheenjohtajan että koko hallituksen valinta seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Sen lisäksi kokouksessa valittiin muun muassa juridisen paneelin jäsenet sekä tilintarkastajat.

Suomen Moottoriliitto oli esittänyt omat ehdokkaansa hallitukseen, juridiseen paneeliin sekä tilintarkastajavalintoihin.

FIM Europen puheenjohtajana äänestettiin jatkamaan edelliset neljä vuotta pestissä toiminut itävaltalainen Dr. Wolfgang Srb. Hänen vastaehdokkaansa Stelios Korelis Kreikasta ei kyennyt saamaan taakseen riittävää kannatusta, joka kertoi sen, että Srbllä on vahva luottamus eurooppalaisilta lajiliitoilta.

SML:n kunniapuheenjohtaja Juhani Halme valittiin kokouksessa kunnioitettavalla äänimäärällä mukaan FIM Europen hallitukseen seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Vahva menestys oli myös osoitus muiden maiden tyytyväisyydestä Halmen ansioikkaaseen työhön FIM Europen hallituksessa edellisten neljän vuoden aikana.

Tilintarkastajana myös edelliset vuodet toiminut SML:n puheenjohtaja Tapio Nevala valittiin suoraan ilman vaaleja jatkamaan tehtävässään, sillä ehdokkaita oli tasan yhtä monta kuin avoimia paikkoja.

Juridisen paneelin vaaleissa SML:n asettama ehdokas Hannu Tuomainen oli ääniharava saaden enemmän ääniä kuin haastajansa sekä samalla suurimman äänimäärän kuin muissa vaaleissa eniten ääniä saanut ehdokas. Tuloksen julkaisun kohdalla sali kohahti positiivisella huomionosoituksella ja onnitteli aplodien kera Tuomaista valinnastaan tehtävään.

SML:llä on valittujen ehdokkaiden lisäksi edustajana FIM Europessa Jari Halonen Drag Racing -komissiossa, Hannu Häkkälä Enduro- ja Rally-komissiossa sekä Jukka Lainkari Matkailu-komissiossa.

SML:n toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist on erittäin tyytyväinen menestykseen vaaleissa ja edustajista, jotka toimivat komissioissa.

- Meillä on vahva edustus ja vaikuttamismahdollisuudet kansainvälisellä tasolla, ja edustajiemme panostusta arvostetaan FIM Europen johdossa. SML saa samalla tärkeää kansainvälistä vuorovaikutusta, jonka kautta voimme kehittää omaa toimintaa, Ljungqvist iloitsi.

Teksti ja kuva: SML tiedotus

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01