Sulje mainos tästä

SML hakee luottamushenkilöitä lajiryhmiin

08.09.2017 - Yleistä alalta
SML:n lajiryhmätoimintaan haetaan jälleen luottamushenkilöitä.
Lajiryhmäpaikoille haetaan uusia vaikuttamisesta kiinnostuneita, nuoria ja kokeneempia laji-ihmisiä kehittämään lajien toimintaa ja tuomaan oman näkemyksensä tulevaisuuden kehityssuunnasta.

Lajiryhmien toimikaudet ovat aina kaksivuotisia ja nyt haettavana oleva toimikausi on 1.1.2018-31.12.2020. Lajiryhmät valmistelevat sääntöjä ja esityksiä SML:n hallitukselle, tekevät tiivistä yhteistyötä SML:n toimiston kanssa ja toimivat oman lajin tärkeänä asiantuntijaryhmänä kaikissa lajikohtaisissa asioissa. Lajiryhmätyössä jäsenet pääsevät konkreettisesti vaikuttamaan lajin sääntötyöhön sekä kilpailu-, valmennus- ja koulutustoimintaan.

Haettavana on useita lajiryhmän jäsenen ja lajipäällikön paikkoja eri lajiryhmissä ja kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan 26.9.2017 mennessä SML:n verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta: http://www.moottoriliitto.fi/sml/luottamushenkilot/lajiryhmat/esitykset-lajiryhman-jaseniksi/

Luottamushenkilöitä haetaan seuraaviin lajiryhmiin: Motocross, Kelkkalajit, Trial, Drag Racing ja Road Racing. Esityksiä voi tehdä myös muihin lajiryhmiin.

SML:n hallitus vahvistaa valinnat syksyn hallituksen kokouksessa.

SML tiedotus

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01