Sulje mainos tästä

SE-Teamille Yamahan edustus

05.12.2018 - Yleistä alalta
Keravalla yli 10 vuotta palvellut moottoripyöräliike SE-Team ja Yamaha yhteistyöhön.
Yamaha-yhteistyön myötä SE-Teamin kilpakuljettajat sekä alueen enduro- ja motocrossharrastajat saavat uusia tehokkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja.

- Yamahan avulla pystymme tarjoamaan entistä laajemman valikoiman, SE-Teamin kauppias Santeri Enjala iloitsee uudesta yhteistyökumppanista.

- Yamahalta löytyy juniorille 50-kuutioinen kaksitahtinen, ja kaksitahtisten nimeen vannoville löytyy myös 125 ja 250 kuutioiset pyörät, vain muutamia mainitakseni, Enjala jatkaa.

Yamahan kaudelle 2019 uudistettu motocross-valikoima sisältää kaikkiaan 50-, 65-, 85-, 125-, 250- ja 450-kuutioiset pyörät laatutietoisille ammattilais- ja harrastajakuljettajille. Uudet YZ-motocross-pyörät ovat entistäkin suorituskykyisempiä ja täynnä uraauurtavaa tekniikkaa. Lisäksi Yamahan luotettavat mopot ja kevytmoottoripyörät saapuvat vahvistamaan SE-teamin katuvalikoimaa.

- Kivijalkamyymälässämme on myös runsaasti valinnanvaraa tarvikkeissa, ajo- ja suojavarusteissa sekä öljyissä. Asiantunteva, auttavainen ja ystävällinen henkilökuntamme hoitaa nopeat toimitukset myös tilaustuotteille, kauppias Enjala lupaa.

- Huoltopalvelumme pitävät sisällään kaikki perushuollot, mukaan lukien Showa ja KYB iskarihuollot sekä vakuutusyhtiöiden korjaukset.

Yamaha sekä kauppias henkilökuntineen toivottavat kaikki tervetulleeksi myymälään perjantaina 7.12., jolloin vietetään perinteistä Kurapyöräpäivää SE-Teamin myymälässä Isonkiventiellä Keravalla.

Yamaha tiedotus

Kommentit

Kirjoittanut jari vihinen, 06.12.2018, 17:30
Moi!
Joo onnea uuden merkin kanssa. On todella huippu pyöriä.
Mutta tiedätkö mitä?
Sinun pitäisi ehdottomasti päästä myymään, 2-tahtista
x-malleja!
Niitä on nimittäin 125cc ja 250cc satavana.
Kyseinen x- malli tarkoittaa, cross country ja enduro mallia.
Niillä varmasti sijaa löytyisi, tällä Suomessakin.
Toivottavasti maahantuoja ottaisi asiakseen myös!
Tsemiä!!!
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01