Sulje mainos tästä

Rockstar Husqvarna Clothing -vapaa-ajan vaatemallisto

07.02.2019 - Yleistä alalta
Äskettäin julkaistun 2019 FC 450 ROCKSTAR EDITION -pyörämallin jatkeeksi Husqvarna lanseeraa yhteistyömalliston Rockstarin kanssa, joka pitää sisällään brändätyn valikoiman vapaa-ajan vaatteita.
Mallisto on kehitetty kunnioittamaan Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimin menestystä sekä korostamaan brändien pitkäaikaista kumppanuutta. Mallisto sisältää vaatteita sekä miehille että naisille ja on suunnattu jokaiselle menestystarinasta inspiroituneelle.

RS REPLICA SHIRT
Sporttisesti leikattu ja huolellisesti viimeistelty RS Replica Shirt tuo tiimilookin jokaisen saataville. Paita on materiaaliltaan puuvillasekoitetta, johon on lisätty käyttömukavuuden maksimoimiseksi elastaania.

RS REPLICA HARDSHELL JACKET
Hengittävä, vettä ja tuulta pitävä RS Replica Hardshell Jacket urheilullisella leikkauksella on monikäyttöinen valinta. Korkealaatuisista ja toiminnallisista materiaaleista valmistetussa takissa on myös kaksi suurta ulkotaskua.

RS REPLICA TEAM BEANIE
Täydellinen fanipipo on valmistettu tiiviistä polyesterineuloksesta, jolloin sen säänkestävyys maksimoituu käyttömukavuudesta tinkimättä.

RS TEE BLACK
RS Tee Black on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta ja viimeistelty huolellisesti jokaista yksityiskohtaa myöten.

WOMEN RS TANK TOP
Uniikki Women RS Tank Top tarjoaa sporttista tyyliä ja käyttömukavuutta yhdessä huolellisen viimeistelyn kanssa. Paidassa on myös kaksi brändin minimalistiseen tyyliin sijoiteltua logoa.

ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING CASUAL CLOTHING -vaatemalliston tuotteet ovat tilattavissa valtuutetuilta Husqvarna -jälleenmyyjiltä.

Husqvarna tiedotus

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01