Sulje mainos tästä

Racingbikessä ollaan tyytyväisiä ratkaisuun

24.05.2018 - Yleistä alalta
Lavangon MX-radan alue sai piristysruiskeen kaksi kuukautta sitten, kun Racingbiken myymälä siirtyi motocrossradan yhteyteen. Racingbikessä ollaan tyytyväisiä ratkaisuun ja mietitään jo tulevaisuuden laajennussuunnitelmia.
Racingbike uusi Lavangon motocrossradan yhteydessä on ollut toiminnassa nyt kaksi kuukautta ja yrityksen omistaja Juha Punkki on tässä vaiheessa jo tyytyväinen ratkaisuun siirtää pitkät perinteet omaava yritys Lavankoon.

- Luonnollisesti aikaväli on lyhyt vetää isompi johtopäätöksiä, mutta nyt ainakin näyttää siltä, että ihmiset ovat löytäneet meidät hyvin ja kauppa on käynyt mukavasti. Onhan tämä uusi paikka sijainniltaan meille todella hyvä, sillä lähialueella liikkuu todella paljon ihmisiä. Lähes aina joko meidän asiakas itse liikkuu täällä päin, tai sitten joku hänen tuttu liikkuu täällä ja pystyy noutamaan tavarat meidän myymälästä, Punkki kertoo.

Tietysti myös Lavangon motocrossradalle on ollut tärkeää saada alueella Racingbiken tasoinen toimija ja se on tärkeässä roolissa myös Vantaan Moottorikerhon tulevaisuuden kannalta.

- Nyt voimme ylpeänä sanoa, että meillä on radalla asiantunteva moottoripyöräliike joka palvelee ratamme harrastajia. Tällä on varmasti vaikutusta myös radan käyttöasteeseen ja tästä tilanteesta hyötyvät molemmat tahot, Vantaan Moottorikerhon puheenjohtaja Pasi Jaatinen kertoi.

Aukioloajat hakevat muotoaan

Viime viikonloppuna Lavangossa ajettiin nuorten EM-karsintasarjan osakilpailu ja tuolloin Racingbike myymälä oli koko viikonlopun auki ja myös rakennuksen ulkopuolella palveli myyntiteltta. Koska myymälä sijaitsee motocrossradan yhteydessä, muokkaa se luonnollisesti myös myymälän aukioloaikoja.

- Tällä hetkellä olemme auki arkisin 10 – 18 ja lauantaisin 10 – 13. Sitten kun alueella on kilpailuja, olemme myös auki. Mutta aukioloajat hakevat vielä paikkaansa. Koska konsepti on uusi, meidän täytyy seurata asiakkaiden käyttäytymistä ja muokata aikoja sen mukaan. Jos asiakkaita ja kauppaa riittää, me olemme vaikka 24/7 auki. Maailma muuttuu niin paljon ja nyt kun mietitään taaksepäin, niin ei moni olisi voinut kuvitella aikoinaan ruokakauppojenkaan olevan auki ympäri vuorokauden, Punkki nauraa.

Tulevaisuuden suunnitelmia

Vaikka uusi myymälä on vasta auennut, niin Punkki suunnittelee jo tulevaisuutta kovaa vauhtia. Racingbikellä on 3+3 vuoden sopimus alueen omistajien kanssa ja jos asiat menevät suunnitelmien mukaan ensimmäisen kolmen vuoden aikana, on edessä suuria laajennushankkeita.

- Jos homma toimii hyvin, niin tulemme ensimmäisen kolmen vuoden jälkeen tekemään laajennussuunnitelmia. Käytännössä se tarkoittaa uuden erillisen myymälärakennuksen rakentamista alueella, johon tulisi myös isot varastotilat. Samoin mietinnässä on jo nyt ollut jonkinlaisen motocrosshallin rakentaminen siihen yhteyteen, Punkki paljastaa tulevaisuuden suunnitelmista.

Racingbike myymälä löytyy Lavangon motocrossradan päärakennuksesta, osoitteesta Katriinantie 31, Vantaa.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01