Sulje mainos tästä

Racingbike kuljettajilla hyvä kevät

29.05.2018 - Yleistä alalta
Jiri Leino ajoi toiseen peräkkäiseen Toukokuunajon voittoon viime lauantaina.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Racingbiken KTM-kuljettajat ovat olleet hyvässä vauhdissa lähiviikkoina.
Vantaalla ajettiin 19.-20.5. nuorten 65 cc ja 85 cc luokkien EM-karsintakilpailu. Tämän vuoden toukokuulle ominaiseen tapaan kilpailu päästiin ajamaan kauniissa auringon paisteessa. Lauantaina ajettiin karsintakilpailu, ja varsinaiset sunnuntaina puolestaan kisaerät. Racingbike KTM:n Sampo Rainio ajoi hienosti lauantain karsintaerien A-ryhmän kolmanneksi ja sinetöi näin paikkansa sunnuntain kisaeriin. Sunnuntaina Rainio oli ensimmäisessä erässä kahdeksas, ja toisessa neljäs, ja kuittasi näin ollen nimiinsä yhteiskilpailun seitsemännen sijan.

Lauantaina 26.5. enduron SM-sarja jatkui Orimattilassa Toukokuun ajon merkeissä. A-, B-, ja V40-luokat kiersivät n. 50 kilometrin mittaisen reitin kolmeen kertaan. Racingbike KTM:n parhaasta vauhdista vastasi Jiri Leino, joka ajoi sekä oman lähtönsä (A2) että yleiskilpailun voittoon. Antti Ahtila oli U20-luokassa neljäs, ja vauhti riitti yleiskilpailun viidenteen sijaan. Hyvää vauhtia piti yllä myös Tero Koskinen, joka ajoi V40-luokassa toiseksi.

Menneenä viikonloppuna käynnistettiin myös motocrossin SM- ja Suomen Cup-sarjat Hyvinkäällä. Lämmin ja aurinkoinen sää asetti haasteita radan kunnostukselle, mutta oikein ajoitettujen kastelutaukojen johdosta kisa päästiin ajamaan hienolla radalla. Lauantain Suomen Cup:ssa Racingbike KTM:n parhaasta tuloksesta vastasi MXJ-luokassa ajanut Andreas Blomberg #20, joka sijoittui yhteistuloksissa 11:sta. Sunnuntain SM-sarjassa MXC/A-luokan Sampo Rainio #424 oli omaa luokkaansa ja kuittasi nimiinsä molempien erien voitot. MX1-luokassa Aki Manninen #161 ajoi tasaisesti kokonaistuloksissa kahdeksanneksi, ja Roni Salin #122 oli puolestaan yhdeksäs.

Racingbike tiedostus[7i]

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01