Sulje mainos tästä

Myöhänen voittoon Tervakoskella

21.05.2018 - Yleistä alalta
Timo Myöhänen nappasi voiton kauden avauksesta.
Kuva: Jari Kohonen
Trialin SM-kausi käynnistyi lauantaina Tervakosken maastossa. Hallitseva mestari Timo Myöhänen aloitti kautensa vahvasti ottamalla voiton ensimmäisestä osakilpailusta.
SM-sarjan luokat kokivat uudistuksen tälle kaudelle. Eliitti-luokka on nyt TR1-luokka, A-luokka on TR2 ja B-luokka on TR3. Kokonaan uutena luokkana nähtiin junioreiden Suomen Cupista ajava TR3J. Muita luokkia ovat TR4 ja helpoin luokka TR5. TR1-luokassa ajetaan Suomen mestaruudesta ja muissa luokissa Suomen Cupista.

Hämeen Moottorikerhon Myöhänen voitti TR1-luokan ja johtaa näin ollen SM-pisteissä ensimmäisen osakilpailuviikonlopun jälkeen. Luokan toiseksi ajoi Myöhäsen pahimmaksi haastajaksikin povattu Jämsän Seudun Moottorikerhon Jussi Haapanen ja MPT:n Leevi Lindqvist otti luokan kolmannen sijan.

TR2-luokassa kärkeä piti ennakkosuosikkina kilpailuun lähtenyt järjestävän seuran Tervakosken Moottorikerhon ajaja Leevi Paajanen. Jämsän Seudun Moottorikerhon Mikko Mäkelä oli toinen ja Hämeen Moottorikerhon Samuel Jääskeläinen kolmas.

TR3-luokan voittoon ajoi Tervakosken Moottorikerhon Ilkka Oittinen, joka voitti viime vuonna B-luokan. Toiseksi tuli Salpausselän moottorikerhon Pertti Teräsahde ja kolmanneksi Espoon Moottorikerhon Tatu Kalke.

Uuden TR3J-luokan voittopokaalin vei kotiin Espoon Moottorikerhon Max Parkkonen. Junioriluokan toiseksi ajoi MPT:n Arttu Sämpi ja kolmanneksi niin ikään Espoon Moottorikerhon nimissä ajava Anton Parkkonen.

TR4-luokan kärkikolmikko oli järjestävän seuran juhlaa, kun koko kolmikko koostui Tervakosken Moottorikerhon ajajista. Voittajaksi kruunattiin ennakkosuosikki Jari Leipijärvi, toiseksi tuli Ari Kyöstilä ja kolmanneksi Jörgen Nylund.

TR5-luokan voiton nappasi Tervakosken Moottorikerhon Pekka Anttila. Toiseksi sijoittui kotimaastoissaan ajanut seuratoveri Kauko Kuusisto ja kolmanneksi Tuusulan Moottorikerhon Pyry Nikkanen.

Kauden toinen trialin SM-osakilpailu ajetaan 9. kesäkuuta Jämsässä.

Tulokset:
http://www.moottoriliitto.fi/site/assets/files/2182/sm1_trial_tervakoski_tulokset.pdf

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01