Sulje mainos tästä

Motti-järjestelmä kehittyy

25.06.2018 - Yleistä alalta
Uusi Motti-järjestelmä on aiheuttanut monille hieman päänvaivaa alkuvuoden aikana. Nyt Suomen Moottoriliitto kertoo tiedotteessaan, että järjestelmä on jatkuva kehityksen alla.
Motti-jäsenrekisteripalvelu avattiin jäsenistön käyttöön loppuvuodesta 2017 ja ensimmäisen puolivuotiskauden aikana on saatu paljon tietoa kehitystyötä varten ja hanke on edennyt siten, että kilpailukalenteri, lisenssimyynti, ilmoittautuminen kilpailuihin sekä muutamat muut palvelut numeroiden varaaminen ovat olleet jäsenkerhojen jäsenien käytössä. Hankkeen osalta on edetty suurimmalta osin hyvässä myötätuulessa ja kiitokset kuuluvat kehitystyössä mukana olleille pilottikerhoille.

Myös erinäisiä haasteita on uuden järjestelmän käyttöönotossa ollut ja haasteet ovat johtuneet pääosin siitä, että järjestelmään on ajettu viimeisen puolen vuoden aikana paljon kerhojen jäsentietoja massa-ajoina. Monella harrastajalla on jäsenyyksiä useammassa kerhossa ja päällekkäisten, saman käyttäjätunnuksen alla olevien tietueiden ristiriitaiset tiedot ja niiden järjesteleminen on vienyt jonkin verran aikaa. Käyttäjälle tämä on näkynyt esimerkiksi lisenssinoston vaikeuksina, kilpailun ilmoittautumiseen liittyvinä haasteina tai siten, että järjestelmä ei ole tunnistanut ajajan tietoja.

Nämä ongelmat poistuvat hyvää vauhtia jäsentietojen päivittyessä ja mikäli edellä kuvatun kaltaisia ongelmia ilmenee, niin apua saa SML:n toimistolta.

Järjestelmää kehittäminen tulee olemaan jatkuva toimenpide. Monet palvelut päivittyvät sitä mukaan, kun järjestelmää kehitetään saadun palautteen perusteella. Otamme mielellämme palautetta vastaan osoitteeseen office@moottoriliitto.fi.

SML tiedotus

Kommentit

Kirjoittanut Cecotto, 25.06.2018, 21:03
Harrastajat maksavat ja ohjemistotalo käärii isot rahat talteen...
Kirjoittanut Jakke, 25.06.2018, 22:55
Juu, parempi olisi, kun ilmoittauduttaisiin kirjepostilla, kuten vanhaan hyvään aikaan kun kaikki oli hienoa ja mahtavaa... kehitys on vihollinen... ;)
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01