Sulje mainos tästä

Husqvarnan vuoden 2019 casual -vaatemallisto

01.08.2018 - Yleistä alalta
Uusi mallisto casual -vaatteita ja asusteita on nyt saatavilla valtuutetuilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.
Husqvarna 2019 CASUAL CLOTHING -mallisto on nyt julkaistu kokonaisuudessaan. Uudistettu mallisto tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia vaatteita ja asusteita.

Vapaa-ajan vaate- ja asustemallisto tarjoilee luotettavaa laatua niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Hienovaraisesti sijoitellut logot ja muut brändin tunnusmerkit jatkavat Husqvarnan modernille tyylille uskollista linjaa tarjoillen ensiluokkaista käyttömukavuutta. Yksinkertainen ja pelkistetty tyyli korostaa Husqvarnan ruotsalaisia juuria.

Husqvarna 2019 casulta -malliston kohokohdat:

SIXTORP T-PAITA
Sporttisella leikkauksella varustettu SIXTORP t-paita on elegantti valinta jokapäiväiseen käyttöön. Logo on kirjailtu siistin yksinkertaisesti ja materiaali on valittu monipuolista käyttötarkoitusta ajatellen; se joustaa, on äärimmäisen hengittävä eikä Husqvarnan tapaan laadusta ole tingitty.SIXTORP LIGHT -TAKKI
Viileneviin kesäiltoihin paremmin kuin hyvin sopiva SIXTORP LIGHT -takki on valmistettu toiminnallisesta materiaalista. Tyyliltään takki on sporttinen ja hienovaraiset Husqvarnan yksityiskohdat vain korostavat sen laatuvaikutelmaa.

SIXTORP HYBRID -TAKKI
Malliston yksinkertaisen tyylikkäällä linjalla jatkaa myös veden- ja tuulenpitävä SIXTORP HYBRID -takki. Vedenpitävät vetoketjut, monet taskut ja käytännöllinen materiaali varmistavat, että SIXTORP HYBRID -takki on mahdollisimman monipuolinen ja miellyttävä käyttää.NAISTEN INVENTOR T-PAITA
Tyylilleen uskollisena myös naisten malliston INVENTOR t-paita on selkeälinjaisen tyylikäs ja elegantti. Myös naisten mallistossa Husqvarnan logot on sijoiteltu hienovaraisesti, jolloin ne korostavat selkeää designia.

NAISTEN INVENTOR -PITKÄHIHAINEN
Naisten INVENTOR -pitkähihainen paita on leikkaukseltaan rennompi, jolloin se on miellyttävä päällä pitkän ajopäivän päätteeksikin. Olkapäiden huolellinen leikkaus pitää huolen, että paita säilyttää muotonsa ja tyylinsä.CORPORATE -AURINKOLASIT
Yksinoikeudella Husqvarnalle valmistetut CORPORATE -aurinkolasit on tuottanut vahva alan toimija 100%. Tyyli, iskunkestävät linssit ja täydellinen suoja UVA, UVB ja UVC -säteitä vastaan tekevät aurinkolaseista tarpeellisen lisän ratapäivien varusteeksi.ERZBERG -JUOMAREPPU
Markkinajohtaja OGIO on suunnitellut ERZBERG -juomarepun eksklusiivisesti Husqvarnalle. Se on valmistettu 100% polyesteristä, vetää 3 litraa nestettä ja painaa tyhjänä noin 0.4 kg.

TRAINING -POLKUPYÖRÄ
Uusi TRAINING -polkupyörä on helpoin ja turvallisin tapa ohjata perheen pienimmät kaksipyöräisten pariin. Pyörä on suunniteltu 2-5 vuotiaille lapsille ja siinä on säädettävä penkki sekä katseet kääntävä grafiikka.

TRAINING -PYÖRÄILYKYPÄRÄ
Täysin UVEX:in tietotaidolla ja teknologialla valmistettu pyöräilykypärä turvaa lasten ensimmäisiä kokeiluja kaksipyöräisellä. Kypärä on suunniteltu 2-5 vuotiaille lapsille ja se on tarkastettu TÜV:in viimeisimmällä EPS-tekniikalla.Kaikki CASUAL -malliston tuotteet ovat saatavilla elokuussa valtuutetuilta Husqvarna -jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

Teksti ja kuvat: Husqvarna tiedotus

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01