Sulje mainos tästä

Husqvarna ja FMF yhteistyöhön

25.06.2018 - Yleistä alalta
Amerikkalainen pakoputkivalmistaja FMF Racing suunnittelee ja valmistaa eksklusiivisesti Husqvarnalle oman malliston.
Husqvarna on erittäin tyytyväinen voidessaan ilmoittaa FMF Racing kanssa alkaneesta yhteistyöstä. FMF Racing kehittää ja tuottaa Husqvarnalle yksinoikeudella suorituskykyisen malliston, joka sopii saumattomasti yhteen uuden sukupolven offroad-pyörien kanssa.

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimien kanssa jo ympäri maailmaa vakiintunut yhteistyökumppani, FMF Racing, on jo selkeä tekijä offroad-lajien menestyksessä. Kaliforniassa vuonna 1973 perustettu yritys on pitkään tuottanut kilpailukykyisiä ja laadukkaita pakoputkistoja tavoitteenaan luoda jokaiselle kuljettajalle paras mahdollinen ajokokemus.

FMF Racing on pysynyt alansa teknisen kehityksen kärjessä jakaa Husqvarnan vision uraauurtavasta kehityksestä, joten se on myös siksi loistava yhteistyökumppani. Amerikkalainen yritys on ihanteellinen kumppani, kun rakennetaan ensiluokkaisia kilpapyöriä maailman huipulle ja kehitetään tuotteita entistä yhteensopivimmiksi.

Mallivuodesta 2019 alkaen kaikki FMF Racingin eksklusiivisesti Husqvarnalle tuottamat pakoputkistot löytyvät päivitetystä Husqvarna Motorcycles Accessories -katalogista. Kaikki tuotteet ovat saatavilla valtuutetuilta Husqvarna -jälleenmyyjiltä.

Thomas Friedrich – Tuotepäällikkö, Tekniset lisävarusteet, Husqvarna Motorcycles: Olemme hyvin iloisia, että voimme aloittaa tämän uuden yhteistyön FMF Racingin kanssa. Jaamme yhteiset periaatteet jatkuvan kehittymisen ja innovatiivisten ratkaisujen luomisen suhteen, joten uskomme tämän kumppanuuden tuovan merkittäviä etuja Husqvarna -kuljettajille. Yhteistyösopimuksen ansiosta loppuasiakkaat voivat hyödyntää markkinoiden teknisesti edistyksellisimpiä ja suorituskykyisimpiä pakoputkistoja, jotka on erityisesti kehitetty sopimaan Husqvarnan MY19 offroad-mallistoon. Läheisessä yhteistyössä Husqvarnan tuotekehitysosaston kanssa FMF Racingin insinöörit ovat luoneet saumattomasti meidän pyöriimme sekä korkeisiin laatu- ja suorituskykyvaatimuksiimme sopivat tuotteet. Meille on tärkeää, että yhteinen kehitystyö alkaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin varmistamme, että tuotteet ovat paljon muutakin kuin yksinkertaisia lisäosia. Uudet FMF Racing -tuotteet ovat saatavilla laajasti sekä 2- että 4-tahtisiin pyöriimme ja ne löytyvät päivitetystä 2019 Husqvarna Motorcycles Accessories -kuvastosta.

Don Emler Jr. – Markkinointi- & Brändijohtaja, FMF Racing: Olemme erittäin innoissamme, kun näemme eksklusiivisen yhteistyömme Husqvarnan kanssa saavuttavan tavoitteemme. The Flying Machine Factory (FMF) on ylittänyt rajoja kerta toisensa jälkeen kehittämällä tuotteitaan aina perustamisvuodesta 1973 lähtien. Nyt 45 vuotta myöhemmin olemme vakuuttuneita, että Husqvarnan kanssa solmittu kumppanuus vahvistaa brändiämme entisestään ympäri maailman. Jatkamme innolla läheistä yhteistyötä Husqvarnan insinöörien kanssa, jolloin voimme vastata yhteiseen tavoitteeseemme tarjota kuljettajille ja asiakkaillemme tuotteita, joilla voitetaan mestaruuksia.

Teksti ja kuva: Husqvarna tiedotus

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01