Sulje mainos tästä

Husqvarna Functional Clothing 2019 -vaatemallisto

27.06.2018 - Yleistä alalta
Husqvarna julkaisee vuoden 2019 FUNCTIONAL CLOTHING -vaatemalliston täynnä korkealaatuisia ajovarusteita ja vaatteita, jotka on kehitetty yhteistyössä maailman parhaiden kuljettajien kanssa.
Husqvarnan mallivuoden 2019 vaatemallisto tarjoaa laajan valikoiman toiminnallisia ajovarusteita ja vaatteita, joissa yhdistyy saumattomasti korkea laatu ja ruotsalainen tyylikkyys.
Mallivuoden 2019 kokoelmasta löytyvien tuotteiden taustalla on ensiluokkainen käytettävyys, mukavuus ja korkea laatu, jolloin pystytään kattamaan jokaisen offroad-kuljettajan tarpeet.

2019 MALLISTON KOHOKOHDAT

MOTO-9 FLEX RAILED -KYPÄRÄ

Maailman huippujen kanssa yhteistyössä kehitetty MOTO-9 FLEX RAILED -kypärä on Bell Helmetsin Husqvarnalle valmistama. Kevyen komposiitti-hiilikuitukuoren ympärille rakennetussa kypärässä on M.E.R.S -toiminto (Magnefusion Emergency Release System), jotka yhdessä pikakiinnitysruuvien kanssa mahdollistavat helpot ja nopeat säädöt sekä kypärän turvallisen poistamisen jokaisessa tilanteessa. Optimaalisen ilmanvaihdon varmistaa täysin ilmakiertoinen leuan alue yhdessä integroidun suukappaleen kanssa. Kypärässä on kaksinkertainen D-leukaremmi ja se painaa kokonaisuudessaan 1.450 g (±50 g). Saatavilla myös MOTO-9 GOTLAND -malli, joka on valmistettu komposiitista.RAILED CLOTHING -AJOVARUSTESETTI

RAILED -ajovarustesetti sisältää ajohousut ja -paidan, jotka on suunniteltu erityisesti motocross-kuljettajille. Älykäs materiaalisekoitus pitää kosteuden pois iholta ja varusteet ovat designiltaan ruotsalaisittain tyylikkäitä. Ajopaita on saatavilla harmaana ja sinisenä, jotka molemmat sopivat saumattomasti yhteen ultrakevyiden RAILED -ajohousujen kanssa.GOTLAND CLOTHING -AJOVARUSTESETTI

GOTLAND -ajovarustesetti saavuttaa huippuluokan mukavuuden, käytettävyyden ja laadun ja se pystyy vastaamaan täysin nykyaikaisen enduro-kuljettajan tarpeisiin.
GOTLAND -ajopaidassa on optimaaliset ilmanvaihtovyöhykkeet, joiden kautta paidan hengittävyys paranee entisestään. Ajopaita on suunniteltu yhteensopivaksi GOTLAND -ajohousujen kanssa, jotka on valmistettu poikkeuksellisen kestävästä materiaalista. Ajohousut mahdollistavat myös hyvin vapaan liikkumisen ajettaessa.CROSSFIRE 3 SRS -AJOSAAPPAAT

CROSSFIRE 3 SRS -ajosaappaat on valmistettu Sidin uusimmalla huipputekniikalla ja ne on valmistettu nimenomaan Husqvarnalle. Sidi kehittää tuotteitaan maailman huippujen kanssa, joten entisestään parannellut CROSSFIRE 3 SRS -ajosaappaat ovat kokeneet muutoksia muun muassa patentoidulla flex system – toiminnolla. Toiminnon lisäksi saappaassa on yliojentumissuoja ja täysin säädettävä varsi. Nämä yhdessä takaavat, että CROSSFIRE 3 SRS -ajosaappaat ovat yhdet markkinoiden turvallisimmista.

RUTTED -LIIVI

Kaikille Husqvarna -faneille omistettu RUTTED -liivi on ideaali valinta viileämpiin päiviin. Monipuolinen kokonaisuus rakentuu softshell-materiaalista ja useista sisä- ja ulkotaskuista. Liiviin on lisätty elastisuutta varmistamaan sen optimaalinen istuvuus.3DF AIRFIT -SUOJAPANSSARI

Jännittävä uutuus on Leattin Husqvarnalle valmistama 3DT AIRFIT -suojapanssari. Käyttömukavuus yhdistettynä suureen iskunkestävyyteen olkapäissä, kyynärissä, rinnassa ja selän alueella luo miellyttävän ja turvallisen kokonaisuuden. Älykkäät materiaalivalinnat pitävät huolen, että kosteus poistuu iholta ja suojapanssari hengittää. Suojus on varustettu helpolla vapautustoiminnolla ja se on säädettävien, joustavien kiinnitysremmien ansiosta miellyttävä pukea.

FUNCTIONAL -SUKAT

Husqvarnan 2019 -vaatemallisto täydentyy uniikilla parilla tuulen- ja vedenpitäviä sukkia. FUNCTIONAL -sukat on suunniteltu erityisesti vaativiin offroad-olosuhteisiin ja ne on valmistettu hengittävästä, ihoystävällisestä materiaalista. Sukan sisävuori on merinovillaa ja sen kulumiselle alttiit kohdat on tuplavahvistettu.Husqvarnan FUNCTIONAL CLOTHING 2019 -malliston tuotteet ovat saatavilla kesäkuusta eteenpäin valtuutetuilta Husqvarna -jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

Teksti ja kuvat: Husqvarna tiedotus

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01