Sulje mainos tästä

Hermusella suuri merkitys SWM:lle

14.02.2018 - Yleistä alalta
Mauno Hermunen ajaa tällä kaudella SWM:n kalustolla.
Kuva: Hermusen tiedotus
Mauno Hermusen paluu supermoton pariin on merkittävä asia myös SWM-merkille, jonka kalustolla Hermunen ajaa tällä kaudella.
SWM pohjautuu osaltaan Husqvarnan kauden 2010 kisapyörään, joka on Hermuselle entuudestaan erittäin tuttu työkalu. Hermunen nimittäin kilpaili Husqvarnan tehdastiimissä, joka oli BMW:n omistuksessa kaudet 2009-2011. KTM:n ostettua Husqvarnan tuotemerkin oikeudet 2013, jäi Italian tehdas vaille käyttöä, joten vanhat työntekijät herättivät henkiin perinteisen enduro- ja trialpyörämerkin SWM:n. Markkinoille SWM tuli virallisesti vuonna 2015 ja vuotta myöhemmin he esittelivät myös supermotopyörän. Tiimi oli mukana supermoton EM-sarjassa ensimmäistä kertaa viime kaudella.

Hermusen merkitys

Pienelle merkille maailmanmestarin saaminen tiimiin on merkittävä tapa markkinoida pyörää.

– Maahantuojana tämä on meille hemmetin tärkeä juttu, iloitsee SWM:ää Suomessa edustavan MP-Racingin Sauli Penttilä.

– Me teimme Manun kanssa paljon yhteistyötä Husqvarnan aikaan ja hänen Husqvarna SM 125 -replicapyöräänsä myytiin Suomessa kausien 2010 ja 2011 aikana monta sataa. Kaupallisesta näkökulmasta hän on ollut meille paras kuski ikinä, varmasti myös ihan koko Suomen mittakaavassa, Penttilä jatkaa.

Hermunen ajaa alkavalla kaudella kuuden osakilpailun mittaisen EM-sarjan ja sen lisäksi Italian ja Ranskan mestaruussarjaa. Mutta miehen tavoite on päästä ajamaan myös kotimaassa.

- Tällä hetkellä kalenteri taitaa olla sellainen, että pääsisin ajamaan yhden SM-kisan, vajaat kaksikymmentä kisaa kaudella ajava Hermunen kertoi.

Xracing /
Moottoriurheilu.tv

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01