Sulje mainos tästä

Häkkälästä Nummelan Moottorikerhon kunniajäsen

06.11.2018 - Yleistä alalta
Hannu Häkkälä sai tunnustusta Nummelan Moottorikerholta.
Kuva: Kari Raitanen
Hannu Häkkälä kutsuttiin Nummelan Moottorikerhon Vaalikokouksessa perjantaina 2.11. Nummelan Moottorikerhon kunniajäseneksi. Hän on järjestyksessä kolmas kunniajäsen kerhon historiassa.
Hanskina tunnettu Häkkälä on edustanut kerhoa usean vuosikymmenen ajan lukuisissa tehtävissä Enduron parissa toimien niin koti- kuin ulkomailla kilpailunjohtajana, tuomarina tai muuten Suomen Moottoriliiton edustajana vastuutehtävissä n 100:ssa tapahtumassa. Nummelan Moottorikerhon puheenjohtajana Hanski on toiminut kolme kertaa eri vuosikymmeninä. Häkkälä on FIM Europen Enduro- ja rallikomission jäsen neljättä perättäistä kautta.

Nummelan Moottorikerhon tunnetuin Nostotalkoot -Endurokilpailu, on järjestetty 24 kertaa. Kilpailujärjestelyt ovat vahvasti nojannut Häkkälän osaamiseen, hän on toiminut kilpailunjohtajana yhtä lukuunottamatta joka kerta. Tällöin vaimo Kaisa Häkkälä toimi kilpailunjohtajana. Kilpailu järjestettiin v 2018 talviosakilpailuna helmikuussa ja on tarkoitus järjestää jälleen 2019 palaten kesäkisamoodiin SM-statuksella.

Hanski on kävelevä Enduro-tietopankki, jonka osaamista ei voi kun vain ihmetellä: sellainen ei tule kuin kokemuksesta. Hanski on seurallemme erittäin tärkeä ja siksi halusimme huomioida tämän – kertoo Nummelan Moottorikerhon puheenjohtaja Timo Salenius perjantaisesta kutsunnasta.

Nummelan Moottorikerho on lähes 300n moottoripyöristä ja moottoripyöräurheilusta kiinnostuneen aktiivisen jäsenen kerho, joka vaikuttaa läntisellä uudellamaalla. Kerhon toimintaan kisahommien lisäksi kuuluu kesäaikana viikottaiset keskiviikkoajelut katumoottoripyörillä, yhteiset ajoreissut ja rata-harjoittelua. Juniorijaoksessamme mm. viime kesänä järjestettiin kesän kestänyt junnucrossikoulu, jossa hyödynnettiin Höytiönnummen crossirataa sekä muita lähialueiden junnuille sopivia ratoja.

Nummelan Moottorikerhon tiedotus

Kommentit

Kirjoittanut kymis, 06.11.2018, 20:26
Hannulle ja Kaisalle onnittelut.
Olette todellakin tehnyt enduron edestä lukemattomia tunteja ja asioita.
Jos olen oikein ymmärtänyt, niin homma jatkuu edelleen.
Hyvää jatkoa toivotellen!
Paavo Kymäläinen
Kirjoittanut enskapena, 06.11.2018, 23:32
Hyvä kymis! Hyvä häkkälät!
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01