Söderbergin lippa ja mahdollinen loukkaantuminen?

Xracingin hollannista saamien tietojen mukaan Söderberg olisi loukkaantunut tapahtumassa, mutta emme ole valitettavasti tavoittanut vantaalaista puhelimitse asian tiimoilta.

Mikäli Söderberg on loukkaantunut, saattaa reilun kahden viikon kuluttua ajettava motocrossin joukkue MM-kilpailu olla hänen osaltaan uhattuna.

Takatalo korvaajaksi?

Alunperin Suomen moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen kertoi valitsevansa joukkueen nelikosta Ludde Söderberg, Santtu Tiainen, Harri Kullas ja Eeli Takatalo. Näin olen Takatalo saattaisi korvata Söderbergin avoimessa luokassa.

- Isälleni soitettiin tänään moottoriliitosta ja kysyttiin, olisinko halukas osallistumaan nuorten joukkue MM-kisoihin, jotka ajetaan viikko aikuisten kilpailujen jälkeen. Lisäksi samalla häneltä kysyttiin, olisinko halukas ajamaan myös aikuisten joukkueessa, jos tarve tulisi, vajaa viikko sitten Suomeen kotiutunut Takatalo kertoi.

Vastaus Takatalolla oli valmiina.

- Tietysti haluan osallistua ja päästä edustamaan maatani myös aikuisten joukkue MM-kilpailuun. Sen enempää en vielä asiasta tiedä, mutta toivottavasti se selviää mahdollisimman pian.

Vaikka kausi on ohi, on Takatalo pitänyt kunnostaan hyvää huolta.

- Kun tulin viime perjantaina Suomeen, olin jo lauantaina ajamassa ja olen ajanut joka päivä sen jälkeen.

Video Söderbergin kaatumisesta alla